+ och - med Spanien

Hej! Nu har vi spenderat mer än hälften av vår tid här vilket känns väldigt sjukt. Tiden har gått fort samtidigt som man väldigt ofta önskat att den skulle gå snabbare. Februari månad och det väntas en humhum resa, åka skidor i Sierra Nevada och sportlov då jag ska till Sverige igen! Jag var hemma i Sverige nu över helgen för att fira min 18 års dag, jätte mysigt att få komma hem och bara mysa med min familj och träffa mina kära vänner igen!

Kom tillbaka igår natt och det känns roligt att vara tillbaka i värmen. Det blir tydligt när man kommer hem hur mycket man saknat sina vänner och att få krama om sin familj, men jag tänker uppskatta allt vi får uppleva tillsammans denna vår här nere i Spanien! Trivs ju så bra här nu. Dessutom blir det så tydligt hur lite som händer hemma och hur mycket som händer här. Jag har bytt värdfamilj denna månaden också, helt glömt säga det... Trivs så bra i min nya värdfamilj, värdmamman är pratglad och verkar bry sig mycket mer än min förra. Saga, Marcus och min värdmamma hade pyntat mitt rum när jag kom tillbaka, huuur fint av de?

Annars tänkte jag i detta inlägget skriva för och nackdelar med att vara gäststudent här i Fuengirola:


+ Klimatet, just nu är det regnigt och kallt men det är fortfarande varmare än i Sverige och ljusare längre! Så trevligt att ha havet så nära och alla vackra solnedgångar, speciellt senare när värmen är tillbaka.


- Svårt att leva i nuet, man har svårt att uppskatta allt tillräckligt mycket eftersom man oftare än jag trodde längtar hem till Sverige. Det jobbigt att vara ifrån sin familj och sitt egna hem.


+ Alla upplevelser. Vi får testa på att bo utomlands ett år och följa med på många olika resor som skolan fixar. Vi har varit i Ronda och Cordoba och nu till våren väntar ytterligare 4 resor. Dessutom får vi uppleva så mycket roligheter bara här i Fuengirola.


- Värdfamiljen. Nu har jag bytt värdfamilj och trivs som sagt mycket bättre! Men det är jobbigt att anpassa sig till en annan familj och vara trevlig hela tiden. Man kan aldrig slappna av på samma sätt som hemma och man saknar sin säng och kyl haha.


+ Stort plus är vännerna man får här nere. Jag är så tacksam över vännerna jag fått och att vi hittat varann! Vänner blir som en familj och även fast man inte känt varandra särskilt länge kommer man varandra så nära. Jag är otroligt otroligt glad att just vi sökte in till sscds detta året!!

Gillar

Kommentarer

FarahnazAkbari
FarahnazAkbari,
men woooah, har jag missat att du är på utbytesår i Spanien? Undrade varför du var där så länge!! Men vad roligt!! och så bra att du känner dig bättre med den nya värdfamiljen! Kan tänka mig att det blir jobbigt att ständigt behöva "sätta på en mask" och vara glad! Hur länge stannar du där? 6 månadeR till? 💞💞💞❤️
nouw.com/farahnazakbari
Sararittri
Sararittri,
Precis stannar tills läsåret är över, så i Juni åker jag tillbaka till Sverige💗💗💗
nouw.com/sararittri