December månad

Hej! December månad och bara 17 dagar tills jag är hemma? Längtar så mycket!! Förstår ni att bara slappna av helt och hållet i två veckor, sova i min egen säng, äta normal mat, fira jul med familjen, träffa mina kära Vänner och bara se Göteborg igen. Jag är dock lite nervös, allt har verkligen stått stilla där hemma medan jag upplevt så otroligt mycket nytt. Det kommer kännas så konstigt att ingen där kommer att förstå vad jag gått igenom. Jag har inte heller sett mina föräldrar eller min syster på fyra månader när jag landar i Sverige, vilket också är ofattbart. Hur har jag klarat det egentligen? Saknar dom så otroligt mycket!

Sen sist har vi åkt på en till Humhum resa, denna gång till Cordoba. Bussresan tog 2,5 h ungefär och vi spenderade hela dagen där med att få en guide tur i en känd moské/kyrka (förstår fortfarande inte det där) och en rundtur i staden. Vi drack även te och åt arabiska bakelser samt fick lite fritid till att äta lunch och utforska själva. Jätte mysig dag!

Innan Sverige väntas en resa till Murcia/Cartagena med vår värdfamilj. Vi åker på fredag och är borta till måndag då vi har långhelg här i Spanien. Ska bli väldigt intressant, kul att komma bort från Funkan lite och se något nytt! Sedan väntas även en massa Lucia uppträdanden eftersom jag spontant kände att jag skulle gå med i skolkören här nere haha. Samtidigt som jag längtar sönder tills jag är hemma försöker jag ändå uppskatta allt här nere. Är så tacksam över att jag skickade in en anmälan hit i vintras!

Gillar

Kommentarer