Att få komma hem

Hej och gott nytt år! Idag var det 2 veckor sedan jag landade på Landvetter och gick ut till min kära familj. 2 veckor? Känns som två dar! Hemresan blev väldigt bra då vi blev rätt många tjejer som tog samma plan hem och bokade dagen innan så att alla kunde sitta nära varandra. Känslan var så konstig när vi skulle flyga hem, jag kände nästan ingenting. Jag sa till Sara och säkert alla andra att jag kände mig tom och inte skulle kunna gråta när jag väl landade. Det visade sig senare på Landvetter att jag hade fel, för tårarna föll.

Jag har verkligen bara njutit dessa två veckor. Det är SÅ skönt att bo hemma igen med sin familj och kunna göra allt man vill, be om allt man vill, krama om dom exakt när man vill och äta allt man saknat. Det känns verkligen som om man kan pusta ut och andas normalt igen. Nu låter det kanske som att det är hemskt att bo i en värdfamilj, det är det inte. Det är väldigt lärorikt och en utmaning som man växer av, men det går ju inte att ens jämföra med att bo i sitt riktiga hem.

Nästan sekunden som jag kom hem kändes det verkligen som om jag aldrig varit borta. Allt var exakt som vanligt. Det kändes som att tiden hade stått stilla. Det tog några dagar innan jag verkligen landade hemma, kändes lite som om jag gick runt i en dröm. När det gäller kompisar var allt också som vanligt, vilket kändes så bra. Har varit så kul att träffa alla igen och köra en recap på allt. Har dessutom hunnit träffa mina Spanien tjejer för en fika i Göteborg, så himla mysigt!

Snart sitter jag på planet tillbaka till Spain, och nu är det blandade känslor igen. Patricia som jag bodde med bestämde sig för att avbryta sitt år och fortsätta våren i Sverige, så nu kommer jag förhoppningsvis bo ensam. Känns inte lika kul att komma tillbaka och bo ensam med värdfamiljen, dessutom känns det såklart jobbigt att lämna familjen igen. MEN det väntas mycket roligheter denna termin, resor, fester, värme, sol och bad, och jag kommer hem till Sverige med jämna mellanrum också. Jag hoppas och tror denna termin blir bättre och lättare än hösten.

Gillar

Kommentarer