5 veckor

Idag har jag bott hos min värdfamilj i exakt 5 veckor, och samtidigt som det känns som om jag bott här i en evighet har tiden ändå gått rätt snabbt. Dagarna här är mycket längre än i Sverige, vilket är väldigt kul då man hinner med mera under en dag.

Sen sist har jag hunnit göra en hel del och jag har försökt sammanfatta det i dessa bilder:

Jag älskar att man är så spontan och kan vara ute så mycket här! Eftersom de flesta är gäststudenter föredrar man att vara ute så mycket som möjligt, så antingen om man går till stranden, fikar, eller om man kan hänga hemma hos någon som är bofast här <3

Förra fredagen hade vi tema utgång och om ni inte kan se vilket temat var, så var det punk! Väldigt kul då många gick all in för det, en riktigt lyckad kväll skulle jag säga!

Vi har också hunnit ta en dagstrip till Malaga och hade mysigaste dagen. Fuengirola är inte så stort, och även fast det är fint här var det kul att se något annat. Det tar ungefär 40 minuter med tåg, så väldigt smidigt och lätt att ta sig dit!

Jag har verkligen kommit in i allt nytt här. Skolan, nya rutiner, nya vänner, bo i en spansk familj, hitta i en ny stad osv. Det känns väldigt skönt att den första perioden är över, för nu känner man sig mer bekväm med allt. Dock kommer jag nog inte smälta på ett långt tag att jag verkligen är här. Att alla mina andra kompisar är kvar i Sverige och inte kommer uppleva det som jag får. Det är en riktigt konstig känsla. Även om jag kan längta hem till min familj och trygghet kommer jag aldrig ångra att jag sökte in hit! P&K

Gillar

Kommentarer