3 veckor

Hej! Herregud, vart ska man ens börja? Jag har gått mina tre första skolveckor här, och även fast tiden nog har gått fort, känns det som om jag varit här i 3 månader. Det är så mycket nya intryck varje dag, man träffar nya personer, får nya uppfattningar, och upplever så mycket nytt. MEN, vi har gjort så mycket roligheter under dessa 15 skoldagar och här har ni en sammanfattning i bilder:

Aquathlon: en tävling som man har på stranden första skolveckan. Alla gymnasieklasser tävlar mot varandra och sedan umgås man och grillar på stranden, väldigt rolig aktivitet som skolan ordnar! Tyvärr vann inte vi, men snyggast och flest var vi i alla fall ;)

Utflykten till El Chorro, en jätte vacker sjö ungefär en timma bort där man paddlar, badar och en massa annat under en hel dag, mysigaste utflykten!

Det är svårt att smälta att vi faktiskt bor i detta klimatet och fina miljön!!

Första utgången och Insparken! Hur ska man sammanfatta den... ? Sjukt rolig i alla fall, massa roliga utmaningar och en så härlig kväll där man lär känna många nya i andra klasser och årskurser! Här spelar det ingen roll vilken årskurs eller linje man går i som det oftast gör i Sverige, eftersom det är en liten skola blir det att man umgås med de flesta utan några konstigheter.

Sen får man ju inte glömma att anledningen till att vi gäststudenter faktiskt är här, är ju för att gå i skolan. Det läggs mycket tid och energi på andra roligheter här nere, men läxorna börjar smyga sig på nu.. Dagarna har gått upp och ned här, ibland har man längtat hem och första veckan tvekade jag på om jag hade gjort rätt val. Nu börjar allt nytt lägga sig, även om det fortfarande är NYTT känner man sig allt mer bekväm i allt, och jag är så GLAD att jag åkte hit<3

Hoppas ni har det bra, P&K

Gillar

Kommentarer