Header

Hej godingar,

Precis som rubriken lyder är en av dagens planer att tatuera mig. Dock ingen 'vanlig' tatuering som i kanske tänker utan jag ska fylla i mina ögonbryn som jag tatuerade fär snart 3 veckor sedan. Bättra på formen lite och sen tycker jag att den har flagnat ganska mycket, kanske beror på värmen,solen här nere etc. ?? Ser framemot detta trots att det var ganska obehagligt att ha en skalpell skrapandes i sitt ansikte.

Nåväl, jag har jobbat en del under förmiddagen och fått gjort det mesta som stod på min lista så jag har kvällen helt ledig. J är och spelar golftävling men efter det ska vi förhoppningsvis äta middag ihop nere i stan.

Eftersom jag inte hittat rätt objektiv till min kamera än får jag bjuda på lite gamla goa mobilbilder sålänge. Enjoy!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var ett tag sedan det skrevs något här. Mycket har hänt under 2017, både roliga och tråkiga saker. Men jag tänkte att nu kör vi en nystart och jag ska försöka vara mer aktiv här och berätta mer om vad som händer i mitt liv här nere i Thailand.

Likes

Comments

När man bor på andra sidan jorden är det inte alltid lätt att hålla alla där hemma uppdaterade. Därför tänkte jag, varför inte starta en blogg? Så här kommer ni kunna läsa om vad jag gör om dagarna i Thailand. Enjoy!Likes

Comments