Hur är eran vardag?
Vet jag skrev i mitt förra inlägg att jag saknade den strukturerade vardagen... Men ack som jag ångrar att jag ens skrev det. Vem försökte jag leka? Fröken duktig eller. Nej tack. Jag suktar efter kaos och galenskap i mitt liv. Vill leva en fest, vill inte vara duktig och strukturerad längre. Mår som allra bästa av spontanitet, festande, galna vänner och värme!!!!

  • 26 Readers

Likes

Comments

Saknar värmen alldeles för mycket även om jag älskar vinterkänslan. Hösten och vintern är egentligen aldrig något jag ser framemot, men har alltmer börjat uppskatta den friska luften och den mer strukturerade vardagen.
Dock älskar jag sommarpulsen och till fler härliga häng med vänner utomhus.

  • 28 Readers

Likes

Comments

Igår började dagen med en liten shoppingtur på stan, snabb lunch och sen en föreläsning på 4h. Efter det hängde jag lite med pojkvännen och sen drog jag hem. Inget speciellt helt enkelt, ungefär en vanlig dag fast utan shoppingen och mer plugg istället haha...
Idag har jag haft en ledig dag så pluggat en massa, gjort klart en uppgift och fick även reda på att man fick godkänt på terminens första tenta. Känns sjukt bra! Dessutom har jag sökt två nya jobb, båda lätt intressanta men hoppas verkligen lite mer på den ena.

Usch min tumme ser läskig ut!
Men på bilden ser ni min favorit smoothie, mobster on a diet från Redfalls. Den är väldigt mättande men otroligt fräsch, en perfekt kick innan en lång föreläsning helt enkelt.

  • 27 Readers

Likes

Comments

Igår letade man som sagt efter lite heminredning med mamma och slutade med att vi åkte ut på mysiga gårdsbutiker. Fyndade faktiskt några skålar och en större salladskål som jag förälskade mig i.

Eftersom lördagen blev hyfsad lugn igår så har man varit på äventyr idag igen. Men idag fick det bli mer aktivt, så jag och killen gick 1 mil vid bokskogen idag. Sedan åkte jag hem till familjen och åt grillat. En riktigt bra söndag helt enkelt. Men nu börjar det klia i fingrarna på mig och efter några dags plugg vilande ska det bli skönt med lite måndagsrutiner.

Morgondagens planer blir därför massa plugg och träningen!

  • 27 Readers

Likes

Comments

Lördag och jag är ledig!! Så skönt att ha en ledig lördag hemma, eftersom jag annars brukar vara borta så fort jag har en ledig helg. Händer egentligen inget speciellt idag förutom lite möbel letande med mamma och ikväll blir det häng med några vänner. Kan egentligen inte bli mycket bättre än så. Man uppskattar verkligen lugnet bland alla händelser och festandet haha. Så denna lördagen är verkligen njutbar, eftersom man annars brukar åka från jobb till nästa ställe. Man mår verkligen mycket bättre av att inte stressa och dessutom dra ner på lite planer ibland. Ha en underbar lördag!

  • 28 Readers

Likes

Comments