Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 73 Readers

Likes

Comments

Detta är verkligen inte okej, jag måste tamefanimej skärpa till mig. Nu skrev jag sist i september 2016, otroligt mycket har hänt sen dess - tro mig!
Jag jobbar kvar på samma jobb som jag fick i höstas, J har fyllt 1 år, jul och nyår har varit, jag och D har firat 2 år - SAMT J HAR BÖRJAT PÅ DAGIS!

Första veckan med inskolning avklarad och hon sköter det galant, hon trivs jätte bra där hon är och det positiva är att det ligger mitt emellan hem och mitt jobb - toppen!
På måndag är det dags för andra och sista veckan för inskolning och det är då som vi kommer få lämna henne för att se hur det fungerar osv, vi har visserligen redan gjort det torsdag och fredag denna vecka som var och det gick otroligt bra så förhoppningsvis fungerar det nu till veckan med.Likes

Comments

Oj, här var det bra länge sen jag skrev sist.
Men iaf så här hemma har det varit full håll igång, en annan har börjat arbeta så sambons är hemma med dottern. Harvardstudenten barnfri i helgen så då passa vi på att åka upp till mamma och Inge för att hjälpa dom riva köket - då dom ska renovera det. Så nu åker vi upp igen om två veckor för att färdigställa köket.

Även idag har vi varit iväg på babysim samt att jag hunnit gjort höstfint på balkongen. Blev verkligen super nöjd!

Likes

Comments

Haft verkligen en toppen helg, trots att sambon är borta och kommer hem på lördag.

Fredagen bestod av jobb på dagen, sen sällskap av brudarna ifrån Bollnäs ❤️ umgicks med att prata skit, skratta och bara myste på med varann. Lördagen spenderades på Ikea med mamma, inge, Bertan, Julia, Elin, Marlene & Christer. Började med en brunch där himla gott vare, även fast jag vart lite besviken på hur lite saker det var för sist jag och sambon var dit var det hur mycket som helst. Men ja, mycket trevligt vare iaf. Och en del nya inköp vart det också 😇

Idag har jag och jullan myst på extra mycket då hon har stuckit iväg till farmor Marlene under veckan, då jag jobbar och sambon är på älgjakt i Älvdalen. Så hon kommer komma hem på fredag, älskade Go korv!
Vi har även varit på babysim som alltid är lika uppskattat av jullan. Och sen vart det en riktig fin middag på Helt enkelt här i Gävle. Då svägerskan Elin fyller 18 år idag 😊

en toppen helg med andra ord!

Likes

Comments

Onsdag och det menas med TACO-ONSDAG! 😁
Det är för jävla gött med tacos, dock så tröttnar jag på det. Så Max 1 gång i månaden, blir det tacos hemma hos oss. Eller a, det känns som om vi äter det iaf 1 gång i månaden.

Senare blir det iväg ut till Bönan för sambon vill ha sina knivar slipade till jakten nästa vecka och efter det raka spåret ut till Skutskär för att lämna dottern hos svåger som ska ha henne imorgon då både jag och sambon måste jobba.

Likes

Comments

Tidigare idag klickat hem nya höstskor. Johnny Bulls Chelsea Boots. Så grymt snygga! Kommer bli awesome denna höst, så tack till min underbara sambo 😘

Likes

Comments

Ändrade planer - skulle egentligen börja jobba på måndag, men nu börjar jag reda imorgon. Är jätte nervös, men det kommer att kännas helt okej ändå. Men kommer nog även kännas konstigt att kliva upp tidigt på mornarna och inte vara med lilla J om dagarna.

Åkte upp en sväng till Bollnäs igår, känner mig så oduglig som vän när ja befinner mig 10mil ifrån na. Vill bara vara där och hålla om henne och trösta henne allt jag kan.

Om ni undrar vad som hänt, så har min bästa kompis pappa kört ihjäl sig när han krocka med en älg. Vilket är så himla tragiskt, man får inte ut nå ord alls nästan. 😢

  • 191 Readers

Likes

Comments

Inte nog med att det är måndag och en ny vecka startar. Ingen tycker om måndag i vanliga fall, men den här måndagen är hittills sämsta på hela veckan.
Nyss fått besked av min bästa vän otroligt sorgliga besked, känner en sån enorm tomhet och tårarna bara rinner. Och här sitter jag 10mil ifrån henne och ska vara där hos henne som den stöttepelare jag ska vara för henne. Känner mig så oduglig jag bara måste åka upp.

Nej nu till något roligare, blir bara deprimerad när jag tänker på det. Vi skulle ha mammaträff idag på leklandet klockan 12.00 men det vart ändrat till imorgon istället - vilket resulterar i att vi ej kan gå.. :/ men vi får mysa på här hemma idag istället regnet öser ju ner också så det är inte så mysigt att ut och gå en sväng heller.

Likes

Comments

Idag har vi bara varit hemma och myst runt, var en snabbis på stadium outlet och ö&b. En helt kanon dag med familjen helt enkelt.

Kl.15.30-16.00 slog det till med andra gången av babysim, och lillan älskade det! Man ser verkligen hur glad hon blir över att få komma ner i poolen. Ni som funderar på att börja på babysim gör det, det är lätt värt det!

Likes

Comments

Hjälp!!!!

Mina Johnny bulls kopior som jag köpte förra hösten är sönder! Alltså hela sulan på ena stöveln har liksom gått av - typ som en spricka genom hela sulan.

Någon som vet om detta går att laga?

Likes

Comments