White Collar handlar om den osannolika vänskapen mellan en FBI-agent och en bedragare som har lekt katt och råtta under många år. Neal Caffrey är en smart och charmig skurk som till slut avslöjas och fångas av slipade säkerhetspolisen Peter Stokes. När Neal rymmer från ett hårdbevakat fängelse för att söka upp sin ungdomskärlek haffar Peter honom igen. Neal föreslår en deal: i stället för att återvända till fängelset kan han, med sina kriminella expertkunskaper, hjälpa FBI att ta fast andra svårfångade bedragare. Peter är väldigt misstänksam till en början, men tvingas så småningom erkänna att Neal kan erbjuda en känsla för brott som inte går att få tag på rätt sida av lagen...

Måste tipsa om den här serien, jag och Martin har sett den ett tag och är nu inne på näst sista säsongen (finns 6). ​Tycker det är kul att se skådespelare som man känner igen från andra serier. I den här har vi bland annat Willie Garson som man bland annat kan hitta som Stanford i Sex And The City och sedan har vi Hilarie Burton som Spelar Peyton i One Tree Hill. Älskar även Matthew Bomer som spelar Neal Caffrey i den här serien. 

Likes

Comments

Älskar att få hem paket, men eftersom jag nästan aldrig beställer hem saker så får jag nästan aldrig det. Men igår fick jag hela två stycken!! Masken var dock inte bra, alldeles för stor för mitt ansikte men det får duga ändå. Boken har jag redan läst ut och den var hur bra som helst. Jag hoppas att de kommer i närheten av Gävle och signerar så jag kan få den signerad, även fast jag köpte den signerad, haha.

Har inte gjort så mycket idag, bakade på förmiddagen och på eftermiddagen städade och läste jag bara. Ikväll ska vi se idol och imorgon åker vi till Valbo, tror vi ska äta brunch på Ikea. Ha en bra fredagkväll

Likes

Comments

Exakt nu släpps fler biljetter till nästa års konsert med Håkan på Ullevi. Sitter fastklistrad framför datorn med hopp om att jag denna gång ska få några.

Dessa låtar är de jag tycker han gjorde bäst 2014, var ju inte där men lyssnar ofta på Håkan Booma Yeah, som är skivan från konserten så har hört varenda ord han sa på den konserten i princip. Dessa två videor lånade jag från Youtube.​

Likes

Comments

Vi blev ett par och efter tre veckor blev hon gravid. Jag minns när vi fick beskedet, hon gick in på toaletten och kom ut med stickan i handen. Hon log och jag log. Jag minns att jag kände mig lättad, för nu visste jag att det skulle bli svårare för henne att lämna mig.

Älskar den här boken, så fina anekdoter och det märks hur mycket tid som ligger bakom den. Älskar Alex texter, varenda en är så himla klockrena. Texten jag skrivit över är från den delen där jag tror jag skrattade som mest. Så typiskt Alex-tänk. Sigge är också helt fantastiskt.

Nu har jag även Hannah och Amandas första roman försoning - två systrar i handen. Ser så mycket fram emot det här och tror verkligen att dem har lyckats, känner mig så stolt över dem fast jag inte känner dem, fast det känns som jag gör det. Det bästa är att det kommer hela tre böcker då det är en trilogi. 

Likes

Comments

​Vill så gärna att mitt hår ska växa. Har hört att både balsammetoden och ricinolja ska hjälpa håret på traven. Men av balsammetoden kan man till en början få väldigt fett hår, vilket jag hatar. Känner mig så himla ofräsch då. Sedan läste jag att ricinolja kan slita väldigt mycket på håret. Men samtidigt har jag sett fantastiska resultatbilder av både balsammetoden och ricinoljan. 

Någon som har testat något utav dessa eller något annat bra som är värt att prova?

Likes

Comments

Har haft den sämsta dagen idag. När jag skulle cykla till skolan så gick min cykelnyckel sönder i låset, så står nu utan sådan då låset fortfarande är låst. Fick skjuts av Martin på hans pakethållare och fastnade då med byxorna och rev sönder dem..

Jaja, började med en ny kurs idag, marknadsföring. Tycker om det ämnet så hoppas att föreläsaren gör det intressant. Har även sökt ett jobb som jag hoppas så innerligt att jag får, vilket jag säkert inte kommer. Sedan släpps nya Håkanbiljetter på fredag som jag också hoppas innerligt på att jag kommer att få, men kommer väl antagligen inte få sånna heller.

Menmen. Nu ska jag kolla på Greys och sen måste vi gå till Coop och köpa fil till imorgon bitti.

Likes

Comments

​Blev ganska besviken över denna låt då både Sorry och What Do You Mean är såå himla bra, vilket denna inte var. Men på fredag släpps hela plattan och jag är så exalterad. 

Likes

Comments

I fredags kom Mathilda hit, med anledningen att vårt gamla innebandylag kom till Gävle två dagar i rad för att spela match. Hade superkul och det var roligt att kolla på innebandy igen, även fast man helst hade velat byta om och hoppa in på planen. 

Förutom att kolla på innebandy så cyklade vi vilse i spöregn, det blev en cykeltur på 45 minuter istället för 15-20. Vi åt lunch på stan och pratade om konstiga saker vi gjorde när vi var yngre. ​

Likes

Comments

I mitt datorletande så tycker jag att det är roligast att leta efter datorfodral. Vill ha något fin men drömmen är att ha ett Marc by Marc Jacobs-fodral. Ska kanske önska mig ett i 20-årspresent eller buda hem ett från Tradera. Vill ha någon färgglad men kommer nog köra säkert och köpa ett svart istället, det funkar alltid. ​Tryck på bilden för att komma till produkten.

Likes

Comments