Header

​När beslutsångesten kickar in så hårt att vardagliga aktiviteter genomsyras av din ångest. Vad ska man välja? Hur kommer det bli? Vad kommer hända? Hur kommer framtiden se ut? Kommer val nummer 2 stänga sin dörr för alltid? När dina tankar om ditt kommande beslut är det första och sista du tänker på under en dag. Och konstant däremellan. Ja ungefär så ser det ut i mitt huvud med alla mina "livsbeslut" för tillfället. En negativ spiral jag måste bryta. Snabbare än snabbt!!

Hitta tillbaka till mig själv, för nånstans längs vägen de senaste 3 åren har jag tappat för många bitar av mig själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Vi fick några veckor innan jul i uppdrag att skapa våran egna läsk. Jag valde att göra smaksatt mineralvatten med källvatten ifrån de Schweiziska Alperna. Och detta blev resultatet. Uppgiften var att komma på företagsnamn, logga, förpackning och design till tre smaker. Här ser ni Perla, citron, rabarber och skogsbär.

Likes

Comments

Nu är nästa illustrator uppgift klar. Denna gången fick vi rita av M&M i illustrator och sen färglägga. "The Pen Tool" känns lite mer lätthanterbart och bekvämt nu efter att ha suttit med det genom denna uppgiften i några timmar. Topp :)

Likes

Comments

​Jag var en utav dom som var uppe med tuppen imorse och kollade på när månen skiftade i färg. Så himla häftigt!! Det är nått med månen som känns magiskt. Hon är stor och snäll. La Luna.

Likes

Comments

En underbar lördag fylld med solsken, mys och härliga promenader i vackra Sunne med omnejd.

Likes

Comments

För att det är den fetaste och maffigaste konserten jag har varit på länge och jag typ avgudar denna kvinna. Hur cool får man vara liksom?! Så hon får ett eget inlägg med massa bilder ifrån konserten från Popaganda i sommar. Hon avslutade helgen på världens bästa sätt. Punkt.

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig eller hur.

Avslutade sommaren på bästa sätt. På festival. Och jag kan inget annat säga än att Popaganda 2015 verkligen var kvinnornas år. Vilken jäkla power det var under 2 dagar. Kom därifrån med sån himla eufori och raka vägen till Sunne för att börja plugget. Sitter och lyssnar på Elliphant, redigerar bilderna som blev bra och tänker tillbaka på 2 härliga dagar med min fina vän Josefin.

Likes

Comments

Imorse var jag iväg på skolan för att lyssna på 2 föreläsningar. Först var det en japansk professor, Arita Toshio som pratade om världens förpackningstrender och efter det höll Daniel Salter ifrån BVD en riktigt spännande och inspirerande föreläsning om konsumenter. Om hur vi väljer, eller inte väljer, säger en sak men gör en helt annan.

Han tog upp frågor som nog varje "modern" människa har frågat sig, Who am I? och Where do I belong? Att dagens människa är Hyper uppkopplad, hyper individual och hur vi agerar i den turbulenta värld av intryck vi lever i. Där det inte bara är kaos i den riktiga världen men även i vår egen. Och för att nå framgångar för att nå fram till människor i dagens samhälle genom design, Simplify to Clarify for Maximum Impact.

Likes

Comments

Solen sken äntligen igen här i vackra Sunne. Och jag drog ut min tunga kropp på en joggingrunda jag sent kommer glömma. Herregud, jag trodde att mitt hjärta skulle lägga av mitt i. Och hela rundan var inte ens 5km lång. Dags att lägga in en växel och ta hand om kroppen igen. Men livet är ju inte alltid bara raka spåret så sedan i våras har det inte varit mycket träning, men jag ska göra mitt bästa för att vända på detta. För åh vad skönt det är efteråt. Jag tackade min kropp och själ med denna smarriga blåbärs smoothie. Bären plockade jag tillsammans med Olle förra helgen i den jämtländska skogen :) Tur att jag har ca 5 liter kvar :D

Likes

Comments