Hej igen! Nu är jag tillbaks med ett nytt inlägg och idag ska jag Sara skriva ett inlägg om mig själv. Emina ska också göra de (när de vet jag inte men antagligen inom några dagar). Vi tänker att då kanske ni kan lära känna oss lite mer.

Jag är 15 år gammal och är alltså född 2001 i februari, jag har en finsk släkt så när jag växte upp kunde jag flytande finska men den har försvunnit helt nu nästan och nu pratar jag bara svenska, lite spanska och engelska.
Jag bor i en liten stad i Skåne som heter Eslöv och jag bor tillsammans med min mamma och min syster men jag har en pappa och två yngre syskon men dem träffar jag inte så ofta.
På fritiden så rider jag, umgås med mina vänner, håller på med mina andra djur och har så roligt jag kan!

Jag och emina fick denna idén för vi ville skriva av oss och dela med oss till andra och de ska bli kul att börja blogga på riktigt, både jag och emina har haft bloggar förut men vi har alltid lagt av, men hoppas de blir kul denna gången och att vi vill fortsätta.

Annars är jag väl en glad och trevlig tjej, älskar mode och smink. Så älskar att sitta och göra inspirations kollage och sånt så mycket av mina inlägg kommer säkert handla om det! Vet inte riktigt vad jag ska skriva men aa men ni och jag kommer ju med tiden att få reda på saker om mig osv. Måste dra nu, är i skolan haha. Ses!!

Likes

Comments

Hej och välkommen till våran blogg!
Vi heter Sara och Emina och vi är 15 år gamla och bor i en liten stad i Skåne.
Vi har känt varandra i ungefär tre år och har varit bra vänner hela tiden men nu i somras blev vi ännu närmre. Vi vill dela med oss av våra liv och skriva om saker som vi gillar, stör oss på och bara en massa kul saker, därför startar vi denna bloggen! Vi kommer att skriva varsitt inlägg inom kort där vi beskriver oss själva litegrann och så. Hoppas ni tycker detta låter intressant och kikar in på bloggen fler gånger! Puss och kram <3

Likes

Comments