Header

Hela mitt liv har jag haft svårt att lita på att andra tycker om mig för mig. Många gånger har jag blivit besviken och sviken men många gånger också överraskad och hittat dem som tycker om mig precis som JAG är och inte för hur jag tror att de vill att jag ska vara.

Men jag tror att man måste kunna lita på sig själv och faktiskt tro på att man duger och gilla sig själv innan någon annan kan göra det fullt ut. Jag trodde att jag hade fyllt på min självförtroendetank ganska rejält men tydligen har har den sinat de senaste månaderna för ångesten och tvivlen har sakta krupit tillbaka.

I två månader har jag pratat med en kille och vi har faktiskt träffats tre gånger. Det är första gången någonsin som jag träffar någon på riktigt. Jag har länge drömt om att hitta någon som tycker om mig för mig. Känna närhet, få uppmärksamhet och tillgivenhet. Och nu vet jag, det är helt AMAZING!

Första gången vi sågs, utan att tveka tog han tag i min hand och flätade sina fingrar i mina. Det var som en dröm att han ville ta i mig utan att bli äcklad, för att det är så det alltid har varit innan. Att vara med honom är som att jag kan börja andas igen.

Men med de underbara känslorna som kommer, finns även de elaka tankarna om mig i bakhuvudet. Han tycker inte om mig egentligen eller att han har tröttnat på mig. Jag tänker för mycket på vad jag ska säga och göra så att det blir onaturligt istället. Värst är det när vi inte setts på ett tag.

Jag vill inte att det ska finnas tvivel på mig själv. Jag borde vara den som tycker om och peppar mig själv allra mest men istället är jag min största kritiker.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Man har hört till leda hur svårt det är att förstå sig på kvinnor och att män är så simpla och enkla att de är som en öppen bok. Bull shit, säger jag på det! En 20 kapitel lång manual hade varit jävligt bra att ha just nu.

Jag är medlem på Badoo och ja, där finns det många rötägg men ibland kan man hitta några guldkorn. Antingen vill de gå alldeles för fort fram eller så vill de "ta det i långsam takt" men det går så sakta att det bara står stilla. Jag blir galen för om de säger att de vill prata men sen bara svarar då och då känner jag mig så på. Varför kan inte alla bara vara ärliga och säga som de känner? Att säga att de tycker om en men inte menar det sårar mer än att vara ärlig från början.

Varför är kärlek så komplicerat, eller att träffa någon för så långt att det gått över till kärlek har jag aldrig kommit.

Hur träffar man någon?

Likes

Comments

Nu sitter jag i min brors bil påväg till jobbet och tänkte förgylla eran dag med lite låttips!

Åh, det finns så mycket bra musik nu! Speciellt Ed Sheerans två senaste två verk, "Supermarket flowers" och "Perfect". Jag är helt besatt av de två låtarna. Skulle kunna lyssna på dem på repeat hela dagen! När det är jobbigt för mig, sätter jag i lurarna i öronen, spelar musik och stänger ute allt annat. Musik är terapi!

Likes

Comments

Jag hade nästan förlikat mig vid tanken att jag aldrig kommer att få leva ett "normalt" liv. Ha ett jobb, ha en egen lägenhet, ha körkort och bil och vara min egen människa med egna mål, drömmar och ambitioner. Men nu vågar jag tro att det kanske blir en verklighet. Imorgon påbörjar jag min fjärde arbetsvecka! Ja, jag har fått ett jobb. Fortfarande på prov men jag har lyckats bli anställd av någon.

Jag har alltid haft en idé om att ingen vill anställa mig för jag inte är bra på någonting. Men nu jag jag uppdagat att, shit jag är duktig och bra på någonting. Jag städar två dagar i veckan i två klädbutiker. Eget ansvar över två butiker från kl 6 på morgonen. Det ska vara rent och snyggt tills kunderna kommer och det må jag säga, det är det! Om jag är något så är det noggrann!

Eftersom jag "bara" jobbar 5 timmar i veckan kan jag ju inte flytta hemifrån än MEN det öppnar upp till en massa andra möjligheter som att ha råd att ta körkort, en fot in till andra jobb. Jag får erfarenhet och mitt självförtroende har ökat så mycket sedan jag började.

Ge aldrig upp på er själva! Att kämpa är värt det.

Likes

Comments

Hej och hå, här såg det annorlunda ut! Ja, jag har ju varit borta ett tag härifrån Nouw så det är ju inte så konstigt kanske.

Livet går ju upp och livet går ner och det är tyvärr ingenting man kan göra nått åt. Men det hade ju varit kul om livet hade gått upp lite mer än ner. Sommaren som gick har både varit så himla bra men även också den sämsta i hela mitt liv. Min farbror gick hastigt bort och mina underbara nära och kära mår inte bra. Samtidigt försökte jag ta vara på tiden så jag verkligen fick ett uppvaknande att livet kan ta slut när som helst. Så jag gjorde saker jag var rädd för att göra egentligen. Jag drack alkohol på en fest, jag gick på restaurang två gånger på en vecka och jag har åkt tåg flera gånger utan att det blivit fel. Jag vågade att ta steget att prata med en kille som var underbar och jag var inne i en rosa bubbla, svävandes på moln tills en dag då han tar tillbaka allt han sagt och nu har jag gått tillbaka till att inte kunna lita på någon igen. Även fast vi bara pratade i en vecka så var jag fast. Det var min första erfarenhet av någon slags relation till en kille och det tog hårt på mig. Både positivt och negativt. Jag slängde mig ut och gav allt och det gav ingenting, det krossade mitt hjärta.

Sakta men säkert försöker jag ta mig upp och vidare. Jag vill inte fastna på honom trots att jag kan sitta och tänka på honom tills gråter. Jag vill inte ge någon den makten över mig, speciellt om han inte bryr som fem öre om jag mår dåligt eller inte.

Jag har spännande saker framför mig som jag måste fokusera på för att må bra!

Likes

Comments

JAG ÄLSKAR AVOKADO! Men det är säkert ingen nyhet!

Här har ni min avokadoplanta som har växt till sig så mycket under sommaren. Jag hoppas verkligen att det blir frukt på den så att jag kan få gratis avokados men oavsett så tycker jag den är så fin. Det känns som det är hipsters som odlar avokado och därför är det trendigt men jag bara tycker det är roligt för någon hipster är jag icke!

Gillar ni avokado? Hur äter ni den då? :)

Hur jag äter det? Kul att du frågar!
Jag äter det oftast skuren i bitar med flingsalt på till mat men ibland gör jag avokadomackor med skinka på. Nått som är riktigt gott är mosad avokado på en macka med ett stekt ägg med rinnig gula ovanpå. Mums!Likes

Comments

Jag var på en riktig restaurang för första gången i maj när jag var med och firade min kusins födelsedag. Det var extremt jobbigt men jag är så nöjd att jag gick och jag hade så roligt!

För en vecka sedan blev jag inbjuden igen på födelsedagsmiddag på en asiatisk restaurang i Helsingborg som heter Khai & Mui. Jag åkte dit med min syster för att fira min andra kusin och trots ångest när vi skulle ta mat i buffén så gick det hur bra som helst. Jag till och med med lite berusad och väldigt modig haha!

I torsdags var det dags för ett till födelsedagsfirande för min moster (bilden), även det på en restaurang i Helsingborg som heter Mezo. Jag trotsade regnet och tog tåget för att fira min älskade moster med hennes vänner. Det var jobbigt men betydligt enklare när jag varit på restaurang två gången innan. Det stämmer verkligen att om man utsätter sig för situationer man tycker är obehagliga så blir man modigare och man tar bort skräcken man bygger upp i sitt huvud.

Är så nöjd med mig själv att jag vågar mig ut, utan mina föräldrar. Har tagit tåget (det skrämmer mig också) flera gånger denna sommaren. Varit på restaurang med folk jag inte känner och jag har varit social. Det går verkligen framåt!

För att förtydliga för er som inte vet så har jag social fobi så social situation är krävande för mig MEN jag jobbar på det ;)

Likes

Comments