Det ska bli så skönt att lämna in sista engelska uppgiften för detta år imorgon, har precis suttit och försökt spela in en video där jag pratade om 2 texter jag läst och så skulle jag jämföra dom och berätta om något liknande som hänt mig.

Gjorde typ om videon 30 gånger, helt seriöst... gick typ alltid bra i början men typ 1,5 min in i videon så gjorde jag alltid något fel så jag fick börja om, eller så gick det typ 10 sek innan jag glömde vad jag skulle säga.

Men efter typ 1 timme så är jag äntligen klar med det, funderar på att kanske skriva en liten uppsats nu på natten också för imorgon kommer Magnus och jag vill gärna vara klar innan han slutar jobba för det skulle vara rätt segt att sätta sig och plugga när jag äntligen kan träffa han efter typ 1 vecka ifrån varann. Ända problemet är att jag är as trött nu och orkar knapp hålla ögonen öppna så vi får se hur det blir, ska iallfalll vara klar med uppgiften senast imorgon.

Hade tänkt plugga tidigare idag men jag kom på att jag lovat att fotografera Klara och Harriet som var på besök i stallet och tränade. Efter deras träningar så kom Klara och hennes kille tillbaka till Farmen så fikade vi + Linnea för att fira min födelsedag lite i förväg för Klara kan tyvärr inte komma på min födelsedags fika som jag ska ha på söndag. Det var en väldigt trevlig dag i stallet men det gjorde ju tyvärr så att jag inte hann plugga lika mycket tidigare.

Hade väl inte direkt något att skriva om som kanske märktes men kände att bloggen behövde en uppdatering.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mycket som händer denna vecka när det gäller skolan, ska tenta av matematik 1b ikväll, imorgon startar 2 nya kurser - engelska 5 och matematik 2b, på onsdag ska en uppgift i engelskan in + elevrådsmöte och på fredag tentar jag av samhällskunskap 1b.

Föruom att plugga så är det inte så mycket som händer denna vecka. Tänkte se om en tjej i stallet kan mocka åt Ira på lördag så jag kan åka till Norrtälje och spendera hela helgen hos Magnus.

Likes

Comments

Började morgonen med att göra våfflor till frukost vilket var väldigt gott, men lite för sött på morgonen kanske.

Efter det åkte jag till stallet och tog hand om både Ira och Esperanto. Ira longerades och esperanto gick jag en promenad med så inte så mycket att säga om det.


Sitter just nu i bilen påväg till Magnus föräldrars restaurang, vi ska äta middag där och sen åka hem till dom ett tag vilket säkert kommer bli jätte trevligt!

Likes

Comments

Vad jag vill göra just nu- gå och lägga mig i sängen och sova med Magnus.

Vad jag måste göra- plugga, svara på mail och plugga lite mer.

Vad jag egentligen gör- kollat på film, tagit selfies och nu blogga.

Blir typ alltid så för mig, vet att jag måste göra något så jag bestämmer mig att verkligen ta tag i det så jag börjar göra något vettigt men så bestämmer jag att jag vill ha en liiiten paus fastän jag inte ens behöver en paus just då, och efter det är det kört. Kommer aldrig igång igen efter det och jag förstår egentligen inte vad problemet är då det skulle gått 100 gånger snabbare om jag bara gjorde det, men aja jag får väl bara försöka förbättra mig nu till december då jag börjar med två nya kurser.

Likes

Comments

Det är mycket som hänt under sensommaren/hösten som jag inte skrivit om här. Har funderat på att börja blogga igen ett längre tag men aldrig tagit tag i det då det alltid kommit något annat i vägen. 

Tänkte skriva hur läget med Ira ser ut nu, om "nya" stallet och om hur det är att studera på distans. Fast allt de kommer senare i separata inlägg. 

Likes

Comments

"​I'm gonna love ya, like no one could

Make your heart feel the way it should
I'm gonna hold ya, when no one would
Cause I swear you deserve so good​​​​​​"

Likes

Comments