Det var inte igår jag bloggade precis, men tänkte att jag skulle börja igen! Har precis avslutat ett väldigt lugnt sista sportlov. Första helgen var jag i Sälen där jag mötte upp Emelie och Karro, men se blev kort visit för åkte hem på Söndagen. Vecka spenderades med att jobba måndag, tisdag och söndagen och sedan har jag bara tagit de lugnt. Vad gör jag just nu? Jag sitter just nu på ett väldigt försenat flyg till Danmark för att sedan flyga till Rom med klassen, Såå roligt!! Jag ska försöka blogga så mycket jag kan/orkar för nu är det snart bara 100 dagar till studenten och så mycket roliga planer närmar sig!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1, Off - - - White skärp 2, Fenty foundation 3, Jeanne Damas bok; á Paris4, Céline eyewear 5, Off - - - White t-shirt6, Valention armband

Likes

Comments

Hej hej, har varit så mycket på senaste med skolan. Flera prov och inlämningar, men gymnasiearbetet är nu inlämnat och godkänt!
Däremot för varje vecka som går blir de en vecka närmar studenten och de blev ännu mer verkligt när jag fick hem min studentmössa!! Det känns helt overkligt att de snart är bara är en termin kvar och sedan har jag tagit studenten!!! Har börjat tänka på vad man ska göra efter gymnasiet, har både planer att plugga vidare men även att jobba och kanske i ett annat land..

Helgen spenderades hos Stina som har fyllt 18, var jätte mysigt! Sedna var jag på julbord i går tillsammans med familje + farmor och farfar! Och i veckan är de fokus på svenska np tal!

Likes

Comments

Denna vecka har jag haft lov som har varit så himla välbehövligt! Vi har och har haft väldigt mycket i skolan och om man inte har haft vanliga prov så har man fullt upp med gymnasiet arbetet. Denna veckan började med att jag har tagit de väldigt lugnt och varit med Hanna och Siri och åkt bort med familjen under några dagar. Sedan var jag hem en under onsdagen för att åka upp till Stocholm på torsdag och åka hem på fredag, 24h. Pappa och jag behövde städa lägenheten och sedan är det alltid mysigt passade även på att prova balklänningar,hihi.
Helgen har bestått av att arbeta och fira Maja som ska fylla 18(!!!), plus en massor av plugg.

Likes

Comments

Hejsan! Tog tåget till Stockholm i fredags för att spendera helgen där! Min pappa bor i Stockholm på vardagarna och har kusiner som bor där så det är alltid mysigt att åka upp och hälsa på. Stockholm helgen spenderades genom att äta god mat och bara gå runt och mysa tillsammans med familjen.

Likes

Comments

I fredags möte jag upp mamma efter att jag hade slutat, vi gick och åt lunch på Bellora!!

Likes

Comments

Hejsan! Fredagen börjad med att jag slutar 11,10 som var så välbehövligt efter en ganska jobbig vecka.. Åkte direkt hem för att sedan dra till Lovisas fest tillsammans med ett antal kompisar. Hade det super mysigt och alltid så roligt att träffa människor man i vanliga fall inte brukar umgås med!

Finaste Wilma och Iris hemma hos Lovisa

Lördagens började med att jobba fram till klockan fyra och sedan åka raka vägen till Ella som fyller 18 idag!! Vi var ett antal tjejer som träffades först hos Ella för att sedan äta middag på Ester!

Likes

Comments

Hej hej, ikväll kom två killar som har startat ett helt nytt koncept förbi hemma hos mig, hur lyx? Dom har precis öppnat en cyklande hamburgerrestaurang och kör runt om i Sverige, sååå himla rolig idé! Verkligen ett tips att gå förbi dom om ni ser dom ute på stan någon gång.

Likes

Comments

Hejsan, igår bokad jag och mamma biljetter till London! Vi åker i december och kommer hem två dagar innan julafton, så det kommer bli en hel del julshopping! Jag ska även boka biljetter med några tjejer till Paris förmodligen, kommer bli så mysigt! Vi kommer åka på påsklovet, ska även försöka se på några olika skolor i Paris och London eftersom jag har en tanke om att plugga där efter gymnasiet.

Likes

Comments