Nybliven Göteborgare

Hejsan på er! Nu var det någon vecka sedan sist. Men det har varit väldigt skönt att lägga bloggen lite på paus och endast fokusera på flytten och det nya jobbet. Har haft fullt upp med flytten, flytta hemifrån och till en ny stad. Sedan även börja på ett nytt jobb. Men nu ser jag fram emot att börja uppdatera lite smått igen när jag känner att jag hinner och orkar.

Sedan vill jag även tacka för alla fina meddelanden och kommenterar efter mitt senaste inlägg. Tack så jättemycket!! Det värmer så mycket och är väldigt skönt att känna stödet från er!

Men nu tillbaka till flytten. Hallå hörni jag är Göteborgare nu!! Eller ja jag har bott här i snart en vecka. Jag är även sambo med världens bästa kille och har lyckats börja på ett jobb med superbra kollegor. Lägenheten trivs vi också superbra i. Allt känns bara så bra, förutom just att man saknar familjen. Jag är verkligen en familjeperson, så att ha flyttat ifrån dem och bo 1,5 timme ifrån, det känns lite småjobbigt. Men dem ska komma hit i helgen och hälsa på. Sen är det bara 1,5 timme, det hade kunnat vara mycket värre. Men bortsett från det så trivs jag sjukt bra med detta ”nya livet”. Är så otroligt nöjd med allt. Vilket underlättar saknaden av familjen!

Nu i helgen ska jag bara vila, ladda upp efter en intensiv vecka och kanske upptäcka Göteborg lite mer!

Hoppas ni får en mysig helg!!

Gillar

Kommentarer