LÖRDAG

Hej på er! Hoppas ni haft en bra lördag hittills. Min lördag startade när jag vaknade av mig själv vid 8:30. Jag låg då kvar i sängen och drog mig i kanske en timme. Nu måste jag dock förtydliga att jag inte är en person som gillar sovmorgnar eller att dra sig i sängen länge. Det är nämligen så att det suger att gå upp innan 10 på helger hemma hos familjen Nilsander. För många år sen när jag och mina syskon började bli lite äldre så satte vi en regel, och denna regel är att på helgen fram till kl 10 så länge inte alla vaknat så måste man vara knäpptyst. Så de som vill ta sovmorgon har möjlighet att göra det till iallafall kl 10 utan att bli störda. Tror dock främst regeln är för mina föräldrars skull, då jag och mina syskon större del av vår tonår alltid vaknat åtminstone innan 9. Men men, den har varit skön att ha de enstaka gånger man faktiskt velat och behövt sova till 10.

Men efter ca en timme gick jag upp tillslut, gjorde lite gröt och sen satt jag i kanske två timmar och bara snackade med mamma och pappa om allt mellan himmel och jord. Ibland är det verkligen bara så skönt att sitta och snacka med sina föräldrar. Tillslut fick vi dock avbryta för jag och mamma skulle åka iväg, så vi gjorde oss iordning lite snabbt innan vi satt oss i bilen och åkte. Jag skulle hämta ut medicin på apoteket vilket var huvud ärendet. Sen passade vi även på att köpa varsin macka, mamma köpte en club sandwich och jag en ost och skinkfralla. Vi unnade oss även varsin bit av en budapestrulle med hallon. Om ni frågar mig finns det ingen goare efterrätt eller variant av en tårta en budapestrulle med hallon. Det är det absolut godaste som finns!

Nu kom vi nyss hem, och jag väntar på att Max ska sluta jobbet, så ska jag cykla till honom sen. Ikväll ska vi laga smashed burgers till middag och äta det innan våra vänner kommer. Vi ska ju nämligen ha en myskväll med lite spel och snacks. Så otroligt härligt och trevligt! Ska verkligen bli supermysigt! Hoppas ni får en fortsatt härlig lördag!

Två bilder från igår när jag och mina föräldrar skålade in helgen med lite bubbel. Även för att fira att jag klarat denna veckan i skolan och förhoppningsvis nästa vecka också som kommer vara ännu stressigare haha :-)

Gillar

Kommentarer