Visingsö

Hej på er, hoppas augusti har börjat bra för er!

Igår åkte jag, Filip och Lovisa ut till Visingsö för en dagsutflykt, så mysigt! Det ligger knappt en timme utanför Jönköping förbi Gränna och en snabbtur med färjan dit.

Vi började dagsturen med en mjukglass med extra strössel i hamnen i väntan på färjan. Sedan när vi tagit färjan över till ön körde vi runt ett tag och började med ett stopp vid stranden. Även fast vi hade tur med vädret och solen lyste mestadels av tiden doppade jag endast tårna. Jag är ju trots allt badkruka och det var faktiskt inte varmt ute haha.

Det var tacksamt att ha bilen så vi kunde köra runt ön och hinna se de vi ville! Vi stannade vid en gårdsbutik och ett galleri därefter och njöt av sommaren som erbjöds. Därefter blev det en tur till olika historia byggnader och utsiktsplatser.

Ön var verkligen ett magisk sommarställe! Folk som cyklade överallt, mysiga caféer, sommarstugor, underbar natur och blommor och blommade här och där. Ön bjuder på en mängd olika historia, alla möjliga aktiviteter och flera olika platser att upptäcka. Så fint!

Såklart var Stella med och det är ju omöjligt att inte vilja fota henne - kolla vad gullig hon är!

Jag hade aldrig varit på Visingsö förut så det var extra kul att upptäcka något nytt som ändå var nära hem och gick att göra under dagen! Rekommenderar verkligen om ni bor i närheten.

Och hur tur hade vi inte att hitta dessa solrosor? Min favorit blomma! Så det var ju omöjligt att inte stanna och plocka med sig en bukett<3

Gillar

Kommentarer