Varm i hjärtat

Hej på er, hur mår ni?

Jag mår själv toppen och jag har de senaste dagarna varit med vänner och familj och fyllt på med energi. I lördags träffades vi ett tjejgäng och hade en heldag tillsammans. Vi började med en lunch ute vid havet och åkte sedan hem till en av oss och fortsatte dagen. Det bjöds på grill, lekar, dans, drinkar och helt underbart häng! Vi hade en riktig heldag ihop och sov över allihopa. Så himla mysigt att fortfarande ha sleepovers och vakna upp och prata om gårdagen till dagens första kopp kaffe<3

Vi är ett stort gäng som hållit ihop sedan gymnasietider så det är så himla roligt att vi fortfarande är så tajta! Blir varm i hjärtat varje gång vi ses.

Igår fyllde min fina sambo Filip år och det firades såklart! Vi började dagen med en supergod frukost och sedan kom hans familj över och det blev kalasfirande hela dagen! Älskar själv födelsedagar så tycker alltid det är kul när någon fyller år, och lite extra när det är någon jag älskar.

Jag har verkligen haft en mysig tid de senaste dagarna och känner mycket kärlek runt omkring mig<3 Nu i veckan ska jag jobba och fixa lite här hemma, jag ska också försöka fixa lite roliga inlägg på bloggen! Vad har ni för planer i veckan?

Gillar

Kommentarer