Semester och roliga planer!

Redan onsdag och mitt i veckan, hur mår ni? Själv mår jag jättebra och har äntligen gått på semester. Började mina två semesterveckor i måndags och har hunnit med både de ena och det andra. Har spenderat mycket tid med familjen och Filip och njutit av att inte ha några måste.

Imorgon åker jag och Filip till Paris(!!!) Vi ska vara där i fem dagar och sedan vidare till Nice i ytterligare någon vecka, för min del. Filip ska flytta dit på utlandstermin för studier och kommer vara borta till december. Känns så konstigt att vi ska vara ifrån varann en hel termin.. men ska njuta till hundra nu i Frankrike tillsammans<3

Det ska bli så himla skönt att komma iväg ett tag, bort till värmen, kallt vin och god mat! Jag har aldrig varit i Paris, i vuxen ålder, så ska bli riktigt kul att upptäcka något helt nytt och tillsammans med min favvoperson. Har kikat in en massa olika ställen jag vill besöka och se, har ni något tips som jag inte får missa?

Och min valp Stella är idag fem månader<3 Asså wow vad tiden har gått snabbt! Hon har varit vår nu i tre månader och jag får fortfarande ibland nypa mig i armen för att inse att hon är vår. Det är så mycket kärlek!

Gillar

Kommentarer