En lite jobbigare dag

Måndag, ny vecka, skolan är igång och rutiner ska komma på plats.

Det känns konstigt att skolan drar igång igen, även fast det inte riktigt känns som man är tillbaka. Vi är fortfarande till stor del på zoom och har många moment på distans - vilket resulterar till att jag spenderar dagarna hemma. Skillnaden nu är att jag är hemma själv utan Filip. Det är väl också kanske nu som jag börjar inse att jag är själv. För er som inte vet, så har jag det väldigt svårt att vara själv. Det blir lätt att jag hamnar i tankar svåra att ta mig ur och sämre rutiner. MEN jag har planer som jag planerar på att hålla och mål jag ska nå, så det ska nog gå bra ändå. En dag i taget.

Jag åkte tillbaka till Göteborg på torsdagen för att hämta Stella som fick vara hos föräldrarna när jag jobbade, men sköt upp resan tillbaka till Jönköping tills på söndag. Passade på att träffa familj och några vänner. På fredagen blev jag bjuden på middag hemma hos några favoriter och hade en supermysig kväll med långa samtal och mycket skratt. På lördagen hängde jag med Julia och hennes hund. Vi tog en långpromenad i Delsjön med vovvarna och pratade om allt och ingenting. Hemma hos Julia öppnade vi sedan en flaska, eller två, och beställde kinesiskt och umgicks. Riktigt mysiga dagar, och välbehövligt.

Har väl som sagt inte riktigt insett att jag är hemma utan Filip utan väljer att leva kvar på minnet att jag fortfarande vaknar upp till solsken och trettio grader utanför fönstret. Så hoppas ni inte tröttnar på mina bilder, för jag har en hel de till ;-) Jag lever kvar på minnet att det är en annan stad utanför min dörr och att vattnet smakar utomlands. Lever kvar i semesterbilderna och kärleksbubblan i att strosa omkring längst nyfunna platser hand i hand och äta glass och beställa in fel saker på meny som endast stod på franska. Bara ett lite tag till<3

Gillar

Kommentarer