Mental träning och tacksamhet

Jag är inne i ett så bra flow nu känner jag. Det har säkerligen att göra med att jag sover så bra om nätterna nu och att det börjar bli ljuuuust ute. Men också att jag har ett så bra flow i den mentala träningen. Mental träning är precis som fysisk träning, på så vis att det tar emot vissa dagar och man har lite svårt att komma igång om man inte gjort det tidigare eller på väldigt länge. Det kan kännas skrämmande och jobbigt. Men när man tränat regelbundet en tid så kommer man in i ett skönt flow och det rullar på av sig själv. Man lär sig mer och mer hela tiden och det blir lite som ett beroende. Och trots att man vet att det är bra för en och det gör en glad, så kan det kan vara en kamp att hålla det rullande. Jag har perioder när allt bara känns blah, men jag gör mitt bästa. Just nu känns det förbenat bra bara.

Bonus fact: All träning som inte är fysisk träning är mental träning. Dvs du ägnar dig åt mental träning hela tiden (om du har en hjärna, som jag antar att de flesta har). Antingen till din egen fördel eller till din egen nackdel. Så det finns inte någon som heter "mental träning är inte för mig". Det finns bara 1. random mental träning utan kontroll eller 2. inriktad och specifik mental träning med kontroll. Så bäst är det om du har kontroll över träningen och styr din hjärna i rätt riktning. Annars är det hjärnan som styr dig!

Varje dag tränar jag på att känna tacksamhet för allt, stort som smått. Idag bubblar jag av glädje och tacksamhet för:

  • Solen. Obviously. Finns det någon som gör en så lycklig?
  • Att jag fick så bra betjäning på samtliga ställen jag besökte idag under min runda på stan. Jag tror lite så här: what you give is what you get. Jag var mitt trevligaste jag, och dom var det tillbaka.
  • Att Ekosoppi hade Get raw licorice bars. Detta måste vara det goooodaste i rawbarväg. Alltså jag hade seriöst kunnat leva på dessa.
  • Min episka laxpasta. Så håll-käften-gott att jag blev imponerad själv när jag kokat ihop den. Haha.
  • Att en av mina systrar (jag har tre stycken) kom med goda nyheter. Jag blev lika glad som om det vore mig själv det gällde. SÅ glad för hennes skull!
  • Att Niklas kommer hem i övermorgon.
  • Min helt fungerande kropp. Jag fascineras varje dag över hur den liksom sköter allt nästan helt själv. TÄNK hur mycket med hormoner, hjärnsynapser, celler och grejs som ska klaffa i kroppen för att vi ens ska kunna vakna på morgonen. Helt sjukt egentligen. Om inte det är ett mirakel så vet jag inte vad som är.

Vad är du tacksam för idag?

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

viktorhognas,
saramoller
saramoller,
Tack så hjärtligt 😊
nouw.com/saramoller