Den coolaste och mest fantastiska personen i världen

Har du någon gång tänkt på, hur det vore om världens mest fantastiska och coolaste person inte visste att han/hon är världens mest fantastiska och coolaste person? Att denne inte kunnat se det själv. Och låter sig styras av omgivningen. Allt pga osäkerheter, jante, rädslor eller tillfälliga känslor av otillräcklighet. Eller att denne tror att berömmelse, rikedom eller popularitet hade någon betydelse? Eller att personen inte har någon aning om effekten han/hon har på andra. Personen har inte den blekaste aning om hur han/hon hade kunnat förändra världen, tillföra gott och sprida glädje omkring sig bara genom att våga vara sig själv fullt ut.

Det vore väl förbannat synd om det vore så, va? Riktigt olyckligt. Och givetvis, om du hade berättat det för personen hade det inte gjort någon skillnad för att han/hon skulle aldrig tro dig. Aldrig. Personen vore allt för blygsam för att för att acceptera det. Allt för naiv för att se det. Och kanske t.o.m. tänkte att "jag är bara en i mängden".

Men tänk om personen lever ett helt liv på denna planet utan att verkligen veta sanningen.

Du vet vad jag menar.

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Jennifer
,
Gillar din blogg skarpt och skilt dina inlägg som berör mentalträning. Du skriver så bra och jag blir alltid lika peppad. Tack för det! 😊
saramoller
saramoller,
Wow, tack! Vad glad jag blir 😍
nouw.com/saramoller