CORONASITUATIONEN & MINA MÅL ÅR 2020

Everyday life, YOUTUBE

Jaha, hur ser din situation ut såhär i coronatider? På mitt jobb jobbar vi nu alla hemifrån. Det är inte så stor omställning för mig eftersom jag vanliga fall också jobbar hälften av tiden hemifrån. Men det är ju lite speciellt att inte träffa sina kollegor överhuvudtaget på över två veckor kan jag tycka. Men det är tacksamt att det går så smidigt ändå och jobbet kan fortsätta "som vanligt", alla har inte den turen.


Och det här med att man i övrigt behöver distansera sig lite och stanna hemma så berör mig inte mycket alls. Jag är inte särskilt orolig för corona fastän jag är gravid, men helst vill jag ju inte bli smittad dels för att jag inte vill smitta andra (och så hade hade jag en helt crazy vinterinfluensa här för någon månad sedan, och det stämmer visst att det tar hårdare på kroppen när man är gravid. Jag hade dynghög feber, hostade, spydde och grät i flera dagar. Typ). Det här med att stanna hemma; jag har ju gjort det hittills i år (hejhej, graviditeten) så jag kan lika väl fortsätta. Haha, så tragiskt det lät, men faktiskt så har jag inget emot att vara hemma just nu och bara ta det lugnt. Jag är mycket tröttare än vanligt under graviditeten, och särskilt nu när jag har återgått till jobbet. Har nu snart avverkat fyra hela veckor tillbaka på jobbet och det har gått över förväntan. Förresten så spyr jag nästan aldrig länge. Det rör sig nog om rekord i spyfria dagar nu. Illamåendet är inte helt borta, det smyger sig på nu som då. Men det går bra ändå.


Det finns ju dom som inte har möjlighet att ta med sig jobbet hem och kanske dessutom sitter i karantän. DÅ kan jag tipsa er om youtube, för ojoj vad man kan få tiden att gå där. Jag älskar att det har blivit en plattform där man verkligen kan hitta allt. Har du möjligtvis missat min senaste video på youtube? Isåfall tycker jag du ska kika, Och överväg gärna att prenumerera, det hade gjort mig sjukt glad! Vill du inte ägna tiden åt youtube så kan jag tipsa om att gå en onlinekurs eller dylikt, finns hur mycket som helst. Nya skillz är aldrig fel.

Som tidigare nämnt så vill jag väva in lite mer mental träning i mina videon. Så jag undrar helt enkelt om det finns frågeställningar kring vad mental träning är, och vad det inte är, eller något annat relaterat till mental träning? Finns det några fördomar om det? Kommentera gärna isåfall. För jag kommer att spela in en video där jag pratar generellt om ämnet, och då hade det ju faktiskt varit roligt att veta vad folk har för frågeställningar. Så hit me!


Avslutningsvis så kan vi ju ta och ägna en tanke åt alla som nu jobbar och sliter för att upprätthålla hela vårt samhälle. Alla inom vården, handeln, räddningstjänsten osv.. Vilka hjältar! Och så får vi be för att vi och hela samhället sedan återhämtar sig på alla sätt och vis efter den här otroligt konstiga situationen vi nu just befinner oss i.

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer