ÄR DET FÖR SENT ATT BÖRJA MED YOUTUBE?

Wow. Okej. Hej. Mitt senaste blogginlägg e alltså publicerat i september 2018. Och ni kan inte ana hur mitt liv har förändrats sedan sist jag uppdaterade den här stackars bloggen!! Men för att sammanfatta det lite.. Jag utbildade mig till social media koordinator hösten 2018, woho! Så förbannat roligt. Sedan fick jag otrolig mersmak för att studera och var sugen på nya äventyr. Så jag sökte in till två utbildningar i Stockholm inom digital marknadsföring och kommunikation. OCH JAG SLAPP IN! PÅ BÅDA! Det kändes riktigt gött ska ni veta. Jag var så himla nöjd att vara bland de 30 antagna av över fleeera hundra ansökanden för vardera utbildning. *skryt skryt*

Så det kanske kommer som en chock att jag tackade... NEJ! Eh. Let me explain. Jag tackade faktiskt ja till en av utbildningarna till en början och skulle alltså flytta ensam till sthlm. Men, jag blev erbjuden ett jobb här hemma. Som jag förvisso också tackade nej till, haha. Sedan blev jag erbjuden ett annat jobb, och det är DÄR jobbar jag nu. Så att.. Just nu jobbar jag alltså heltid som digital marknadsförare på en reklambyrå här i Österbotten. Och jag är så himla glad och tacksam för mitt jobb. Inte nog med att jag får syssla med sociala medier varje dag, jag får dessutom möjligheten att utvecklas och lära mig nya saker inom marknadsföring VARJE dag. Jag har världens i särklass skönaste och ljuvligaste kollegor och vi växer hela tiden. Jag har även möjlighet att sköta mitt jobb hemma, och det är en sådan lyx ska ni veta. Så man kan lugnt säga att det är allt jag någonsin drömt om.

Ja, och mitt intresse för sociala medier slutar ju inte där. För nu jag alltså STARTAT EN YOUTUBEKANAL. Alltså what. DET ÄR NU DET HÄNDER. Det här trodde jag inte för några år sedan, att JAG frivilligt skulle trycka en kamera i fejset och filma mig själv. Nej. Men. Snälla. Jag har ju inte talets gåva? Uttrycka mig i skrift kan jag däremot. Haha. Men.. I'm on a mission people. Jag behöver en ordentlig boost i min personliga utveckling. Jag behöver göra mer saker som gör mig obekväm. Jag behöver kliva ut ur min comfort zone. Jag behöver utmana mig själv. För det är det som är livet. Skriv upp det. Kom ihåg det.

It might shock someone but.. Jag har planerat, skrivit idéer och funderat hur jag ska utveckla det här i ETT OCH ETT HALVT ÅR. Okej, om man kokar ner planeringen till effektiv arbetstid så kunde jag eventuellt fått det avklarat på några månader. Men där emellan har det varit mycket tveksamheter och tvivel. Jag har tänkt att det är att ta mig vatten över huvudet. Jag vet ju inte ens om jag är bra på det. Men hey, det är jag inte heller. Sanna mina ord. JAG ÄR INTE BRA. Inte ännu. Men jag ska banne mig bli. Jag har insett att tvivel verkligen är ett tecken på att jag MÅSTE göra det. Så.. here you go people. Jag kommer skamlöst att outa mig själv och min personliga utveckling i videoformat. Jag kommer fokusera mycket på hälsa, mental träning, välmående och att LEVA ETT GOTT LIV och dela med mig av massor där emellan. Och du får helt enkelt hänga på. Jag vill helt enkelt dela med mig av det jag kan, och det jag lär mig och hoppas att andra också ska ha nytta av det. Det här vill du inte missa.

Jag har redan laddat upp tre videor. OBS! Den fjärde skulle egentligen också varit ute by now men jag har haft oturen att vara riktigt sjuk i början på detta år så jag har faktiskt inte kunnat spela in någon video, men det är på gång kan jag lova. Snart snart. Så fort tillfälle ges. Men så länge ni väntar på den fjärde så kan ni passa på att gå in och kolla på de tre första videorna. Och jag startar ju verkligen från noll, har hittills fått 47 härliga prenumeranter som jag är så tacksam för. Så om du är intresserad av det jag kommer lyfta upp på kanalen, överväg att prenumerera för att stöda mig och mina galenskaper! Jag vore evigt tacksam.

Otroooligt roligt det var att blogga och skriva förresten. Saknar det. Läser någon bloggar ännu?

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer