Längesedan nu jag vet, måste skriva av mig. Håller på att bli helt galen och tappa både fattning och kontroll över mig själv över känslor över tankar.
Har ni någonsin varit med om det? Om att en människa kan få er att tappa kontroll över dina egna tankar, det har jag aldrig varit innan men nu håller jag på att bli helt rent ut sagt jävla galen. Kan inte sluta tänka kan inte sluta spekulera eller fundera. Är inte mig själv, läskigt.

Så vad gör man? När man spekulerar om att det antagligen inte är ömsesidigt. Släpper man det? Jag vet inte, jag orkar inte.

Min hjärna exploderar snart, detta var ingenting jag såg komma eller planerade. Jag hade lovat mig själv att inte se på någon eller känna något, jag släppte på garden och pang. Jävla skit. Det handlar egentligen inte om ordet kär, för det är omöjligt.

Jag beundrar dig.
På så många sett.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 163 Readers

Likes

Comments

​Sitter och har ätit en väldigt sen frukost, vaknade tidigt men låg kvar i sängen och kollade ut en bra stund genom fönstret. Har nu vart ledig två dagar och inte kunnat träna en enda dag, min förkylning sitter fortfarande i rätt rejält och är rädd för att skada min kropp och jag tränar på som vanligt. Så tog en lång och härlig promenad innan jag åt min frukost. 

Igår kväll var en jobbig kväll, en sån där kväll tankarna tar över helt. Känner mig stressad och samtidigt rastlös och allmänt misslyckad. Men man måste ha sånna kvällar ibland. Idag tänker jag lyssna på massa p3 dokumentärer och städa här hemma. Försöka lära mig att hitta lugnet och låta min kropp vila och inse att det faktiskt är okej. 


tycker om er alla. puss 

Likes

Comments

Det där med att lära sig älska sin kropp, fy bövelen vad svårt det är. Jag försöker och jag vet att vi alla ser olika ut och att vi alla tycker olika om våra kroppar, just nu känns det bara som att träningen inte går som jag vill och att jag inte ser dom resultaten jag borde se vid detta laget. Men antar att det är då man ska höja växeln och öka. Så nu jävlar.

  • 407 Readers

Likes

Comments

Har nu vart sängliggandes i flera dagar och håller på att tappa kontrollen över mig själv. Kan inte träna kan inte äta kan inte sova, kan bara tänka. Vilket gör mig ännu svagare, det ska finnas en för oss alla säger ni. Vi får väl se

  • 469 Readers

Likes

Comments

ensam

  • 505 Readers

Likes

Comments

​Det kommer alltid att finnas någon eller några personer i ditt liv som kommer betyda lite mer än de andra. Det kan vara vänner det kan vara nära och kära men även just det där eller just den där personen.

Jag har en sån person, en person som jag alltid tänker lite mer på när jag är ensam och har tid att reflektera över hela situationen. Jag önskar så att jag kunde sluta men jag kan inte, det går inte. Sen den kvällen du tittade rakt in i mina ögon har jag varit som förtrollad på något konstigt sett. Det behöver inte vara kärlek det behöver det inte. Det handlar snarare om att jag verkligen vill finnas för denna personen det är helt sjukt. Det är helt sjukt att du kan ligga och tänka på någon i flera timmar som du sett 1 gång det senaste 2 åren. Du vet precis vem du är och om läser du detta nu.

Jag vill finnas för dig, jag vill lyssna jag vill  bara vara just där, bara för dig.

Likes

Comments

Känner mig sådär otroligt splittrad ikväll, lite ledsen och besviken på mig själv. Känns som jag bara står och stampar att jag inte kommer någon vart i livet med någonting just nu. Men samtidigt känns det så svårt att göra någonting åt det, jag har absolut ingen aning om vad jag vill med mitt liv alls. Vilket gör allt så himla mycket svårare. Jag vet att jag egentligen skiter i sånt här. Men ibland smyger tankarna på mig och gillar det inte. Har legat i soffan sen jag kom hem ifrån gymmet och mest stirrat i taket, har inte ens lust att kolla på tv. Sällskapssjuk fast så otroligt ensam.

Ingen bra kväll just ikväll

  • 559 Readers

Likes

Comments

Det där med underbara lediga dagar, att vara omringad utav fina människor. Inatt ska jag sova och när jag väl sover tänker jag inte drömma om någonting.

Detta är vad jag intalar mig själv iallafall

  • 563 Readers

Likes

Comments

​Någonting som jag verkligen tycker man ska fråga sig själv ibland är just den frågan, varför tränar jag? Jag vet precis varför jag tränar en utav dom största anledningarna är att jag kan sova på nätterna, det gör så att min kropp blir av med all den där extra energin som jag inte ens vet om själv att jag har. Träningen gör mig lycklig, inte bara att kroppen ser mer attraktiv ut utan också att min självförtroende ökar. MEN jag skulle aldrig tvinga min kropp till att träna när den absolut inte vill det, har nu haft två vilodagar då min kropp skriker efter vila. Då lyssnar jag, det gäller att lära sig känna skillnaden mellan att kroppen vill vila eller bara när den vill slappa. Jag är väldigt bra på att känna vilken utav känslorna det är och lyssnar ALLTID. Även om det gör att jag sover lite sämre en natt så låtar jag kroppen vila i soffan framför tvn efter jobbet. Du ska vara rädd om din kropp, så ställ dig frågan. 


Varför tränar du?

Likes

Comments

​åh, du milde

Måndagen slog mig bokstavligen i magen i morse, herregud vad dålig jag kände mig i morse. Tänk dig att du blivit överkörd utav en lastbil och sedan backar lastbilen tillbaka för att backa på dig. Så var min känsla i morse, plus att min röst va nästan helt borta efter denna arbetsdagen, gjorde ett klokt beslut och lyssnade på kroppen som skrek NEJ till gym och JA till soffan. Mycket nöjd över det beslutet faktiskt. Jag jobbar helg denna helgen så jag har min mini helg onsdag och torsdag vilket betyder att i morgon är det "fredag" för mig. Fokus träning sömn vila och ge kärlek till min lägenhet som jag idag firar två år med. Lycka ända in i själen, Så mycket vi redan vart med om och mer ska det bli. 

Just nu ligger jag i min säng och låter fingrarna glida över tangenterna på datorn och inser att jag måste tvina mig själv till sömns ännu en natt, så kompisar sömntips det är till mig ni ska ge dom

Likes

Comments