Header

Her kommer oppskrift på muffinsene jeg har fått totalt dilla på. Første gangen jeg lagde de improviserte jeg. Heldigvis ble de så gode at jeg lagde et nytt brett med det samme. De er selvfølgelig glutenfri og uten rørsukker.


INGREDIENSER: (9-12 muffins)

4egg

4-5 ss kokosmel

1dl kokosmelk (full fat)

1 scoop Synergy Protein Chocolate

3ss raw organisk kakaopulver

4ss sukrin gold

1/4 ts bakepulver

1ss honning

100-200gram frosne eller friske blåbær


Stekes på 175 grader midt i ovnen i 20-35 min.


Diet is all about balance 
Nytes med god samvittighet!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle gi dere en update på min NO SUGAR CHALLENGE. Jeg startet for 4 uker siden og har allerede utført 1/3 av utfordringen. Har fått en del spørsmål hva det går ut på, og hvordan jeg klarer det.

Challengen går ut på at du skal holde deg unna hvitt sukker, mest av alt godteri og sjokolade (tro meg jeg, elsker begge deler).

Du vil få cravings. Selv etter 30 dager opplever jeg at jeg får lyst på noe. Jeg spiser mye frukt og bær, både i form av fruktsalater og smoothies. Jeg vet at det inneholder mye fruktsukker, men det er fortsatt bedre enn godis og sjokolade. Fordelen med en NO SUGAR CHALLENGE er at du selv bestemmer kriteriene, og hvor tøft du skal kjøre det.

Andre ting som har hjulpet meg mye når søtsuget kommer, er proteinbars og shakes. Jeg har blitt helt hekta på en bar med smak av Lemon Cheese Cake. Shaken jeg drikker har naturlig søtning fra stevia, og det jeg liker best med den er at den ikke påvirker blodsukkeret mitt (den har en såkalt lav glykemisk indeks).

LIFE SAVERS:

  • Frukt og bær, mine favoritter er kiwi, eple, mango og blåbær. Jeg tilsetter raw kakaopulver i smoothies, som demper søtsug.
  • Protein bars med smak av Lemon Cheese Cake
  • Lean Shake - mine favorittsmaker er jordbær og sjokolade!
  • NOCCO - ny favoritt: Caribbean


Are you up for a challenge?


- Sara Michelle

Likes

Comments

Jeg opplever stadig at andre ler av meg når jeg sier jeg leser bøker. Men vet du hva, det gir jeg litt faen i. Den dagen jeg faktisk begynte å prioritere meg selv først, og hva jeg opplever gir meg energi, det er det beste jeg noen gang har gjort. Nå er jeg så heldig å være sammen med Martin Antonio, som er ekstremt dyktig på verdibasert coaching, og som hele tiden minner meg på å søke inn i stedet for å søke ut etter eksterne bekreftelser.

Og det er der jeg tror mange, og spesielt jenter, gjør det feil. De fleste er ikke klar over det selv engang, fordi det er en vane å gjøre som alle andre, eller søke bekreftelser fra andre. Når det eneste som egentlig betyr noe er DEG. Jeg tror det er på tide at vi jentene tar frem #girlbossen som vi alle har i oss, og slutter og minimere oss selv.

For meg handler det å lese, om å hele tiden utvikle meg, til å bli en enda bedre versjon av meg selv. Akkurat nå leser jeg #girlboss, som jeg mener er et MUST for jenter/kvinner i alle aldre. Ikke noe hype, Sophia skriver åpent om hvordan hun gikk fra å være en jente som både stjal og hentet opp bagels fra søpla, til å bygge opp et online brand som idag er verdt 250 millioner dollar.

- Sara Michelle

Likes

Comments

Jeg har akkurat startet en challenge, hvor jeg skal holde meg unna sukker i nye 90 dager. For de som ikke kjenner meg, jeg er kanskje over gjennomsnittet opptatt av helse og kosthold. Du tenker sikkert jeg må være ganske sprø som begir meg ut på noe som er så smertefullt. Og ja, jeg vet hvor hardt det er! Gjennomførte samme challenge fra 1.des til 1.mars. Hvorfor i julen når hele meningen er å kose seg? Jeg tenker sånn da, det er mye deiligere å fullføre noe når det er vanskelig, enn når det er lett. Og tro meg, jeg elsker godis og sjokolade!

Men den følelsen når du faktisk klarer det, den er ubeskrivelig. Jeg opplevde at jeg fikk mer energi av å holde meg unna sukker. Jeg erstattet godis og sjokolade med smoothies, frukt og sunne glutenfri pannekaker. En av de tingene som hjalp meg mest mot cravingsen (for den vil være der) var å tilsette raw kakaopulver i smoothies. En annen ting som har hjulpet meg er Leanshake, en måltidserstatter som har lav glukemisk indeks, noe som betyr at den holder blodsukkeret mitt stabilt.


We don´t grow when things are easy, we grow when we face challenges!

So, are you up for a challenge?


- Sara Michelle


Likes

Comments

Instagram@saraamichelles

  • Blogkeen
  • Nouw