Hej på er! Blev ett litet uppehåll med bloggandet här hehe... Men nu är jag iaf på bussen påväg ner till älskade pojkvännen! Har jobbat idag och käkat lite god frukt innan jag for iväg. Jag har gjort en del saker sen jag bloggade senast, bla så har jag provat nya crosskläder som är såå snygga!! Ska beställa dem i veckan hade jag tänkt. Nu är jag alldeles strax grammet så det får räcka såhär för nu, ska försöka vara lite mer uppdaterande i fortsättningen. Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har det entligen blivit helg på riktigt! Pojkvännen är ute med sin bästa kompis inatt så jag har tagit över både hans xbox one och all frukt! Tycker inte det ser helt fel ut endå?

Likes

Comments

Nu tycker jag att helgen kan få komma! Eller åtminstone torsdag så jag kan få träffa min prins :) gymmet idag gick kanon förutom min onda fot så blev inget springa ... Men det bränner i benen när man går iallafall så det är ett gott tecken. Nu ska jag sätta mig och käka kyckling sallad. Mums!! Har prov imorgon i svenska så blir nog att plugga lite också ... Men godnatt på er! Kram!

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem från en ovanligt bra dag på gymmet! Sprang milen under 55 min vilket är storslaget för att vara jag! Så nu väntar min questbar från nutramino hemma på mig, blir alltid så himla glad av resultat!:) blir benpass imorgon och sen blir det body pump på torsdag! Härligt!

Likes

Comments

Hej på er! Nu håller jag på att ladda upp inför gymmet, kondition står på schemat idag! Jag har haft en super mysig helg med min pojkvän, vi återuppväckte lite barndomsminnen genom att spela rayman på tv spelet med några kompisar haha, roligare en väntar faktiskt! Vi skulle egentligen åkt in till Örebro och kolla balklänningar men då fick jag veta att det hade blivit 18års gräns ... Det var lite tråkigt ... Så det blev att avboka frisörer så såg vi en film tillsammans och myste i soffan istället tills vi drog till gymmet. Det är det jag har gjort i helgen :) Nu ska jag ha lektion så skriver om hur det gick på gymmet lite senare ikväll! Kram!

Likes

Comments