Nu har jag gått på mitt sista sportlov. Känns konstigt men ändå rätt skönt. Får hoppas att man hittar på någe kul på lovet oxå så det inte bara blir att stanna hemma x)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åhh ville inte ha snö nu det är försent för den att komma tycker jag. -.-


Likes

Comments

Först blir det lite kalas här hemma för att min ena syster oh min mamma har fyllt år. Och efter det blir det att mysa på bion med hanna :) känns som om denna dagen blir ganska skön ändå trots att det aldrig slutar regna och blåsa.


Likes

Comments

Igår var man på In Flames för andra gången! Dom var lika grymma denna gången med ;) men man är gööt sleten idag eftersom vi inte var i Vänersborg förrens halv tre på morran ^^


Likes

Comments

Lite nya bilder ifrån de senaste veckorna :)


Likes

Comments

Förstår inte mig på folk som stör sig på minsta lilla. Sånna som står t.ex. I köer oh bara hittar fel på alla runt omkring sig. Hur dåligt liv måste man själv ha om man snackar så mycket skit om andra människor?

Likes

Comments

Existerar mr. Right? Kommer jag att hitta min mr. Right och kommer mitt liv äntligen bli som sagorna? Jag är inte perfekt, inte pinnsmal och min familj är rörig. Men jag borde väl ändå lyckas få mitt sagoslut till slut. Eller??

Likes

Comments

Detta är en "crazy sminkning" jag gjorde förra veckan på en av mina kära vänner. Enjoy!


Likes

Comments

Idag blir det att prova ut min studentmössa :D känns som om det börjar närma sig nu ^^

Likes

Comments

Idag börjar min praktik varje fredag på Åhlens i nordstan i Gbg :D kommer stå vid lancome-disken så kommer jag även att sminka ;) tror detta kommer bli awesome !!


Likes

Comments