I veckan fick jag reda på min praktikplats. Efter jullovet ska jag nämligen ut på praktik under 6 veckor (v.3-v.8), ska bli super kul. Jag hade önskemålet att praktisera inom konferens istället för hotell då jag tror att konferens passar mig bättre. Jag fick ett ställe som heter "7a Strandvägen" och jag är super nöjd. Nästa vecka ska jag bestämma en tid med min handledare för en intervju, jag är redan nervös. Jag längtar dock jätte mycket till att få praktisera då jag får visa vad jag faktiskt har lärt mig under dessa två år i gymnasiet. Att jag också fick en praktikplats i stan är någonting som jag också hade som önskemål, så att jag kommer bort ifrån Haninge ännu mera, haha.

​Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Myser med min älskade kusin Sandra ikväll, underbart. Vi har precis käkat tacos och sitter ni i soffan och kollar på Så Mycket Bättre. Fantastiskt program med fantastiska artister. Tidigare idag städade jag hela lägenheten, för mammas skull. Så nu skiner den och luktar doftljus, love it. Imorgon ska jag plugga hela förmiddagen sen har jag match mot Haninge på kvällen, superkul. Blir en rolig match då halva mitt gamla lag spelar i Haninge och inte mött de sen förra säsongen. Veckan framåt ser annars tuff ut och många utmaningar väntar på mig.. Nu ska jag och Sandra käka godis och glo vidare.

Kram

Likes

Comments

Det är ju faktiskt lillördag. Det har redan gått halvvägs in i skolveckan och snart är det fredag. Men det är tråkigt väder ute ändå. Jag började dock 12.40 imorse, sovmorogon. Underbart. Men slutar runt 17.00 och träningen börjar 18.30, så det blir raka vägen ut till slottshallen i Tyresö. Efter det ska jag prata lite med Ted och se hur han har det och sen är det läggdags. Imorgon är dagen lugn och jag har träning på kvällen. På fredag ska jag umgås med lite vänner bara. Helgen består av handboll, love life. Hoppas ni har en fortsatt trevlig onsdag, så hörs vi inom kort

Kram

Likes

Comments

Jag får ofta höra att många av mina kompisar bråkar med sina föräldrar eller iallafall inte kommer bra överens. Frågan är vad det beror på? Kan det bara vara en sån enkel grej att man inte förstår sina föräldrar eller kan det vara så komplicerat att föräldrarna inte kan kontrollera sitt ego? Ja ni, det finns massvis med svar. Det händer ofta att jag inte förstår mina föräldrar men det har alltid löst sig. Men i vår värld finns det faktiskt ungdomar som har besvär med sina föräldrar varje dag. Jag tycker att man som förälder har ett ansvar för sitt barn, att man ska se till att sitt barn mår så bra de bara kan och att framförallt visa att de finns där för en. Att kunna vara där som en extra hand är en utav de viktigaste uppgiften jag tycker att en förälder har förutom att såklart ta sitt barn som ett förstahandsval. Det händer ofta att man börjar bråka med sina föräldrar för att de inte förstår en eller att de inte bara finns där för en. Det kan också handla om att föräldern inte prioriterar rätt, att man väljer annat före sina barn eller att ens barn bara vill spendera tid sin förälder men inte får den möjligheten. Är man en förälder ska man stötta sitt barn, att visa att man finns där kan vara bland det viktigaste som finns eller att iallafall få känna sig uppskattad. En förälder tycker inte jag ska behöva bli påmind av sitt barn att den inte uppskattar en tillräckligt, att få höra att man är duktig i skolan eller duktig på något är jätte viktigt för ens föräldrar är ju trots allt ens förebild (iallafall när man är liten). Jag har alltid lyssnat på mina föräldrar ang hur jag ska hantera vissa situationer och så småning om har jag funnit en tillit och de blir tillslut ens förebild och så är det. Men jag tycker det är jobbigt att höra att ungdomar mår dåligt över hur bortglömd man kan känna sig. Att ens föräldrar funnit nya aktiviteter och tillslut glömt bort sina barn för att man tänkt på sig själv i första hand. Det kan till och med vara så illa att barnet inte ens blir förälderns andrahandsval utan tredje eller fjärdehandsval. Sådana här situationer får mig att vilja hjälpa alla dessa ungdomar som har det svårt, på något sätt. Jag vet inte hur men på något sätt kunna finnas där för en som faktiskt känner såhär.

Kram

Likes

Comments

Alltså WOW: Varje gång jag kollar på facebook dyker det alltid upp en hemsida som heter http://www.axelarigato.com och varje gång hemsidan dyker upp lyckas jag alltid klicka in på den. Alltså WOOOW vilka snygga skor. Den har sidan är alltså en skosida, jag älskar skor! Axel Arigato har helt underbara skor, blir helt tom i kroppen. Skorna finns i flera färger men jag föll för just de rosa, alltså hur snygga är de inte? Blir nästan tårögd. En vacker dag är dessa skönheter mina.

​Kram

Likes

Comments

Sammanfattning av morgonen är en riktigt go tisdagsmorgon. Som första lektion hade vi dryck och ansvarsfull alkoholservering, det visade sig att vi som var på lektionen var klara med uppgiften vi höll på med. Så vår lärare ville att vi skulle lära oss lite barteknik, våningen över oss har vi en restaurang som har en bar (vi har 3 restauranger på vår skola som också har barer) så vi smög upp dit. Vi fick först se på när vår dryckeslärare Owe gjorde en Dry Martini, as häftigt. Dock tyckte jag att den smakade snus, haha det är ju trots allt en vuxendrink. Sen fick vi tillfälle att göra våra egna drinkar, då jag valde att göra en mycket söt drink. Jag valde att blanda ner Ananassmaksättning, tropiskjuice och lime. Den blev riktigt god och jag är jättenöjd. På fredag ska vi göra ännu mera drinkar, jag längtar. Att göra drinkar var något utöver det vanliga, riktigt kul. Att få välja själv vilka ingredienser som man själv skulle välja och att läraren säger att allas drinkar var säljbara, underbart.

Här kommer några goa bilder ifrån lektionen.

Kram

Likes

Comments

Shit alltså, märks verkligen att Ted är bort rest. Fruktansvärt jobbigt att sova utan sällskap, vilket jag avskyr. Att inte kunna somna ordentligt för att man inte kryper ner bredvid den man tycker om, att man inte känner samma trygghet, att inte kunna vakna upp bredvid den man tycker om, att inte kunna dela sin värme med sin kärlek, att inte känna hans goa doft. Usch, jättejobbigt. Ikväll hoppar jag ner bredvid Mammsen i sängen, så att jag iallafall kan känna mig trygg.
Jag saknar Ted, något så otroligt mycket.

Godnatt
Kram

Likes

Comments

Jag älskar doften av nybakade lussebullar, eller bullar överhuvudtaget. Lussebullar är också så fruktansvärt gott, dock blir jag mätt på bara några stycken annars hade kunnat äta hur många som helst. Det bästa som finns är ändå när lussebullarna är riktigt varma och man har en riktigt kall julmust till, wow.
Haha jag älskar lussebullar
Kram

Likes

Comments

Helgen har gått så fort att det redan är söndag, helt otroligt. 08.30 ringde klockan imorse, uppstigning för samtliga som ska spela handboll. Ja, vi hade samling 09.15 i Skogås, då matchen började 10.30. En riktigt piss match från min sida, riktigt frustrerande. Att missa mål får mig att bli tokig, men samtidigt så måste man få vara dålig för att kunna göra någonting bättre. Som min tränare sa "missar man framåt måste man ta tillbaka bakåt" och ja det är sant, då tog jag tag i försvaret istället. Aja vi förlorade iallafall, jag hatar att förlora men det ingår i sporten handboll.
Runt 16 tiden ska jag iväg och kolla på hockey med min pappa, Haninge vs Sollentuna. Stökig match, men kul.
Ni får ha en fortsatt trevlig söndag, imorgon är det tyvärr skola igen (ledsen om jag påminde er)

Kram

Likes

Comments

Har varit iväg hela dagen, först i Nacka forum för att spendera lite tid med vänner. Sen åkte jag direkt till Tyresö då Tyresö handbolls damer tog emot RP på hemma plan. Riktigt skönt med en storsiffrig match. Nu har jag precis kommit innan för dörren och ska fixa lite här hemma. Men om några minuter ska jag iväg igen in till stan för att äta middag med några vänner.
En go lördagkväll i stan, helt enkelt.
Kram

Likes

Comments