Header

För någon vecka sedan gjorde jag och Johanna vårt gymnasieval. Jag trodde jag skulle vara lite nervös men jag var faktiskt inte alls nervös så det var skönt. Mitt förstaval var samhälle med inriktning media för jag gillar att fota och sen så ville jag ha lite praktiska ämnen också och då tyckte jag media passade bra till mig. För jag tänkte att om jag tar beteende som jag tänkte först så skulle jag till slut tycka att det blir tråkigt för på beteende har man typ inga praktiska ämnen alls.
Sen som andra val valde jag estet för jag älskar musik och vill som sagt ha lite praktiska ämnen. Jag har funderat lite på att ta estet som första val men sen tänkte jag efter ordentligt och kom fram till att det är samhälle jag vill gå.
Man kunde välja ett tredje val också om man ville men jag gjorde inte det för jag kände inte att jag behövde det.
Nu får jag bara hoppas på att jag kommer in på samhälle för då blir jag glaaad:)

Här fick ni lite söta bilder på mina kisemisar.

Hoppas ni som har lov nu får ett bra lov, hejdoooooo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er ni få som läser min blogg! Hoppas ni mår bra, det gör iaf jag. Tänkte försöka bli lite bättre på att uppdatera här, har bara lite svårt att komma på vad jag ska skriva om. Så det kanske kommer korta inlägg för är dåligt på långa och ingående inlägg haha.

Men detta inlägget tänkte jag skulle handla om min helg och speciellt igår. För igår va jag nämligen med Johanna, min bästa vän. Vi va hela dagen hemma hos henne och typ bara slappade och tittade på film. Vi såg pojken i randig pyjamas som jag faktiskt inte har sett innan men har velat se länge. Och den va sjuuuukt bra så är jätteglad att jag äntligen såg den. Vi såg också paddington haha. Också väldigt bra.
Sen på kvällen gjorde vi pizza med banan, ananas och jordnötter. Sååå gott. Senare till mello va vi väldigt onyttiga. Vi åt cupcakes, jordgubbar doppade i vit choklad (dock väldigt failade), chips, ostbågar, ananas och godis. Och så satt vi där i soffan me vars ett täcke och tittade på mello. Det va sååå mysigt och det måste vi fortsätta göra varje år. Men påtal om låtarna som var med i denna deltävlingen så tyckte jag inte det var så många bra faktiskt. Jag tyckte liam var jääättebra och det var några andra som var helt ok. Hoppas det kommer fler bra låtar de andra veckorna..
Sen sov jag hos henne till idag och idag så åkte jag skridskor med några kompisar vilket också va väldigt roligt. Det var dock lite läskigt ibland när det knakade i isen för vi åkte på en sjö. Men det gick bra och ingen gick igenom isen sån tur är.
När jag kom hem har jag bara gjort ointressanta saker så det behöver jag inte skriva om. Men detta var min helg och hoppas du är nöjd med mig Johanna att jag ska försöka ta tag i bloggen igen<33

Likes

Comments

Just nu lyssnar jag på Femtio nyanser av honom (Fifty shades of grey) på ljudbok och är heeelt fast. Om man gillar romantik så får man inte missa denna bokserien. Har sett filmerna innan och tyckte dom va så himla bra så valde att lyssna på böckerna också. Är snart klar med den första och kommer lätt att lyssna på dom andra också!

Rekommenderas starkt!!

Likes

Comments

Hej på er.

Är påväg till ett läger vid örebro just nu. Har suttit i bilen sedan 12, drygt men värt det. Lägret är med Frälsningsarmén som är kyrkan som jag är med i. Ska träffa en kompis från konfan som är sjukt saknad som också kommer. Kul!

Var i stallet igår och det gick ganska bra. Han va väldigt snäll. Red lite dressyr vilket jag tycker är väldigt kul. Fokuserade mest på att han skulle lyssna på mig men tränade också lite skänkelvikningar. Han jobbade på bra och blev ganska trött. Bra pass och belönades med lång avskrittning.

Likes

Comments

Skolan var ju tråkig idag som alla andra dagar. Det ända roliga idag va musik, så något iaf. Efter skolan hade jag piano lektion. Det gick bra, inget speciellt.

Ikväll va jag i stallet. Frosty var ganska jobbig i början, höll på o slänga med huvudet och ville bara springa. Men när jag fått honom lugn lät jag honom trava på lite längre tygel och försökte få honom helt avslappnad i nacken. I galoppen va han också alldeles för pigg i början men gick ganska snabbt att få honom avslappnad.
Sammanfattat så gick det ganska bra idag, han jobbade på bra och jag kunde tänka på min egen sits och ridning och inte bara på att han inte skulle springa iväg som han brukar göra.

Fick sällskap av en kottbäbis också, alltid lika trevligt😊

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Sara och är 15 år. Mitt allra största intresse är hästar och det är också det jag hade tänkt blogga om. Så om du är intresserad av mina dagar i stallet så får du gärna fortsätta läsa.
Jag började rida på ridskola när jag va 10 år och red där i 4 år. Just nu är jag bara medryttare och har varit det i ca 2 år. Hästen som jag är medryttare på heter Dalåkras Inus, men kallas för Frosty. Han är en c-ponny på 12 år.
Jag kommer kanske också uppdatera om mitt liv utanför stallet men vet inte hur mycket.
Hoppas ni vill stanna här på min blogg och läsa om mitt liv.

Likes

Comments