Vinden susar , vattnet kokar och allt är inte så bra just nu

Go'kväll raringar!

Jag känner mig så hemsk som ännu en dag kommer med ett inlägg där jag ¨klagar¨ men jag har inte varit tipp topp idag med mitt mående. Jag har varit låg och känt mig ledsen och uppgiven över lag och utöver en promenad med Cozmo mitt på dagen så har jag inte gjort så mycket annat än att slöa framför datorn. Jag har verkligen inte känt för någonting alls idag och det har inte gjort saken bättre då jag istället blir rastlös.

Jag har varit på gränsen till gråt flera gånger under dagen och jag har egentligen inga konkreta anledningar utöver det vanliga som nu börjar bli en mer accepterad vardag med oro över jobb och min framtida ekonomi, att jag i princip känner mig misslyckad då jag inte är där jag ¨ska vara¨ samt hur arg jag är på mig själv för att jag inte vågar göra vissa saker. Jag är så sjukt rädd och orolig för framtiden att jag ibland inte ens ser hur jag ska kunna ta mig dit jag vill vara för ALLT jag ser är hinder eller situationer och mitt huvud skriker åt mig att jag aldrig kommer att klara av detta, så varför ska jag ens försöka?...

Så, det är läget just nu, jag sitter nerbäddad i sängen bland plädar och kuddar, det knakar i huset för att det blåser en del ute och jag tänkte göra mig ett lättare mål här alldeles strax. Jag tänkte göra en quesedilla med lite kalkon, spenat och ost och koka mig en kopp te, det känns alldeles lagom att avsluta dagen med och sen ska jag nog faktiskt försöka att sova, att jag är vaken långt in på nätterna gör inte saken bättre.

Nya tag imorgon!

Ta hand om er mina vänner!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Skickar massvis med kramar ❤️❤️

nouw.com/happym
saralinnea
saralinnea,

Tack så mycket <3

nouw.com/saralinnea
NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Låter som en tuff dag, tror det är tankar och känslor många kan relatera till. Fortsätt kämpa!

nouw.com/notsoquiet
saralinnea
saralinnea,
Tack så mycket <3 Ja, jag tror nog att vi alla tampas med de känslorna från och till.
nouw.com/saralinnea