Tvkväll, chai och middagsplaner

God kväll allihopa! Nu har jag precis ätit middag och har parkerat mig i soffan för en riktig tvkväll med nya avsnitt utav Lyxfällan, Black Widows och sen Xfiles, En varm kopp med chaite sätter pricken över i.et  tidigare under dagen så har jag jobbat sen blev det en snabbis in till Kupolen för att bjuda på kaka och för att köpa några flaskor väl behövt torrshampo.   

Och efter en uppfriskande promenad med hunden så slumrade jag på soffan en stund på eftermiddagen, det är lite jobbigt egentligen. Jag behöver inte ens vara trött under eftermiddagen men så fort som jag har varit ute och gått, ätit och bara sätter mig ner i så är det kört. Jag blir helt slut och sover stenhårt i upp emot 2 timmar.

Imorgon å andra sidan så är jag ledig så jag blir hemma med Cozmo hela dagen, jag har ett bubbelbad på min to do list och så tänkte jag göra middag till familjen imorgon kväll. Vill skämma bort dem lite kände jag och det finns inte många bättre sätt att visa sin uppskattning än att göra middagen efter att de andra har jobbat hela dagen, tycker ni inte? 😊

Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi snart, pussar och kyssar! ❤

Gillar

Kommentarer