Tisdagtankar och planer för dagen!

Godmorgon mina fina vänner!

Jag sitter nu med en kopp kaffe efter en kyligare förmiddagspromenad med Cozmo. Det var nästan så att det bet i kinderna idag och jag vet inte vad jag förväntar mig egentligen. Det är december om en vecka, det är helt normalt att det är kallt men jag envisas ändå men min tunnare jacka och tunnare halsduk trots frosten som glittrar i gräset. Vintern kommer vare sig jag vill eller inte eller hur mycket jag förnekar det, haha! Jag tror också att lite kommer utav den isoleringen vi haft detta år, tror ni inte? Att efter att sommarens aktiviteter blivit inställda så har inte huvudet riktigt registrerat att den passerat? Jag vet inte! I vilket fall så är det kallt nu!

Under gårdagen så gjorde jag inte så mycket under dagen. Jag åt frukost runt 11-tiden och slappade en stund framför datorn innan jag tog tag i lite andra saker, jag fotograferade bland annat lite till bloggen och det inlägget kommer upp senare idag. Jag och Cozmo gick senare ut på en långpromenad och var ute i nästan 2 timmar, vi var tillbaka strax efter 15 och då hade det redan börjat skymma.

Efter en värmande kopp te så hamnade jag framför datorn igen och ja, jag klickade hem lite smått och gott från olika black friday erbjudanden. Bland annat 3 böcker, jag hoppas att jag får dem redan på fredag, vi får se!

Idag har jag inte några speciella planer. Jag hade tänkt att jag skulle försöka att läsa lite idag, november har inte varit en bättre ¨bokmånad¨, detta år över lag har väl egentligen inte varit det i mina ögon. Kommer ni ihåg min att läsa lista som jag publicerade i min höstlista i början på september? Jag listade där ca 20 böcker som jag skulle vilja läsa under hösten, det vill säga september till november och jag sa redan så att det inte var ett realistiskt mål då det var många tjocka böcker samt att jag själv vet att jag har varit i en slum väldigt länge. Kan ni gissa hur många böcker jag läst på listan under dessa 3-ish månader? Jag har läst 5 st böcker, 5! Samt börjat läsa 2 som jag sen valde att lägga bort för jag gillade inte alls vad jag läste och livet är för kort för att tvinga sig igenom böcker som man inte tycker om! Nu när vi snart går över i juletider så blir det det julböcker resten av året, jag behöver runda av allt med lite lätt läsning känner jag, hahaha! Min första julrecension kommer upp nu på söndag till första advent!

Jag hoppas att ni haft en fin start på veckan, jag har lite planer och inlägg för de kommande dagarna, jag är lite sugen på att bara lite här den närmaste tiden. Jag har kikat på så sjukt mycket recept nu de senaste veckorna och jag vill ju göra ALLT! Hahaha, men lite realistisk får jag vara, det måste ju ätas upp med.

Ta hand om er mina vänner så hörs vi snart! Kramar!

Gillar

Kommentarer