Söndag - Fars dag & Havregrynsgröt med kanel, päron, mandel och nötter!

Hallå raringar! Hur är det med er denna söndag?

Jag har haft en väldigt trevlig morgon hittills. För det första så vaknade jag för en gång skull relativt tidigt denna morgon efter att jag somnat tidigare än vanligt igår och jag vaknade faktiskt innan 8 och kände mig utvilad, alltså wow, helt fantastiskt ändå! Efter att ha dragit mig i sängen en stund så var det dags för lite frukost och denna morgon blev det en skål gröt med päron och nötter och såklart en kopp kaffe på det, ingen söndag är komplett utan en kopp kaffe!

Pappa fick sitt lilla paket till frukosten och sen senare i eftermiddag så blir det väl kanske någon form av fika, jag bakade iallafall en kladdkaka igår ( recept och bilder förhoppningsvis kommer upp redan imorgon eller på tisdag om den blev bra ) men om jag känner min pappa rätt så kommer han inte att fika över huvud taget så det slutar med att jag får äta hela den där kladdkakan, haha!

Gårdagen spenderade jag tillsammans med mamma, ja, vi umgicks nog faktiskt hela dagen. Från frukost tillsammans med melodikrysset i bakgrunden, lite lördagshandling mitt på dagen, lite sällskap i köket medan jag bakade och mamma skruvade ihop en stol och sedan lagade vi middag ihop, väldigt trevligt tycker jag!

Idag blir det mest småplock hemma kan jag tänka mig, jag behöver bland annat dammsuga och egentligen dammtorka lite. Jag har en födelsedagspresent åt mormor som jag tänkte slå in och sen får vi se om det blir en lite längre promenad innan det börjar skymma eller om detta blir en eftermiddag som spenderas uppkrupen i fåtöljen med en bok och en stor kopp te.

Senare idag så kommer veckans bokrecension upp. Även denna vecka så blir det ett lite kusligare tema på boken sen får vi se vad det blir till nästa vecka. Till första advent och sen resten av året så blir det nog faktiskt julböcker som tema, haha! Hoppas att ni ser fram emot det lika mycket som jag, haha!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Gott 😍 hoppas ni får en mysig dag! <3

nouw.com/hilmak
saralinnea
saralinnea,
Ja, det var riktigt gott! Tack så mycket! 😃
nouw.com/saralinnea