Saker ni kanske inte visste om mig!

Jag är inte speciellt kräsen när det kommer till mat men något som jag verkligen avskyr... är bakpotatis med en kall röra, speciellt skinkröra, det är något av det minst aptitliga jag någonsin ätit och jag kommer aldrig så länge jag lever tillaga bakpotatis.

Det var ju kladdkakans dag här i helgen som var och nu tror jag kanske att jag kommer med en kontroversiell åsikt, speciellt med tanke på att jag tycker om att baka så mycket själv men... jag tycker att Frödinges kladdkaka som man kan köpa i butik är godare än alla hembakta kladdkakor. Punkt.

En av mina största rädslor är att en dag bli lidande av demens och glömma bort mina nära och kära.

Jag älskar blogglistor. Så fort jag ser att någon publicerat någon form av lista så klickar jag mig in för att läsa men jag kan vara lite smådålig på att göra den själv, haha! Jag ska göra en vinter/jullista till december, så långt har jag tänkt iallafall sen kan det ju bli lite samma frågor som förra året men jag ska se till att sätta dit några nya med, haha! Här har ni förra årets vinterlista och detta års höstlista om ni vill gå in och läsa, kramar!

Mitt mål på Goodreads för 2020 är 50 böcker och jag har hittills läst 46 stycken. Förra året hade jag från början 65 stycken som mål och jag slutade på 77. Så förra året var riktigt bra om jag får säga det. Jag kommer nog med stor sannolikhet klara av årets mål med men det har inte alls varit ett lika bra läsår 2020, för mycket invärtes stress tror jag!

Jag har en fixidé ( rädsla ) över att fruktflugor och spindlar ska lägga ägg i mina näsa och mina öron när jag sover. Detta är efter att min pappa under flera gånger under min uppväxt berättat en historia då en av hans kollegor faktiskt råkade ut för att en spindel gjorde just detta och sen att äggsäcken sprack, usch jag mår så sjukt dåligt av bara tanken!

Jag har en dålig vana att bita sönder underläppen så fort jag blir lite torr... Så dumt, jag vet! Jag kan bara inte låta bli när man känner den där hudfliken, den måste bara bort.

Jag hatar att dammsuga men tycker att det är riktigt roligt att moppa, det är rogivande på något konstigt sätt.

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f8:140:21d2::2