Så... det var det?

Hallå raringar. Nu har det ekat tomt här igen men jag har varit väldigt ledsen nu i några dagar så ja, det har inte blivit någon fokus alls på att kika in här då mina tankar varit på helt andra platser.

Nu i och med de kommande restriktionerna som ska införas den 25e så har alla mina arbetspass blivit avbokade och även andra uppdrag som företaget haft och jag har fått beskedet att jag inte kommer att jobba något mer i år och kanske inte alls längre... det är svårt att säga nu men jag är förberedd på det värsta.

Så här i dagarna så har jag tömt mitt skåp på jobbet samt ¨flyttat ut¨ från det boende som jag hyrt medan jag jobbat. Det är lite saker kvar som jag inte fick med mig nu men ska jag hämta resten vid ett annat tillfälle. Så ja, det har varit mycket känslor under ett par dagar och jag har jag grinat tills jag knappt kan andas och då huvudvärken varit så brutal att det känns som att huvudet bokstavligen håller på att sönder.

Igår hade tankarna landat lite mer så efter att jag packat den sista av flyttkartongerna som jag hade med mig så tog jag och Helena en snabbis ner till centrum, småhandlade lite ( det blev både julklappar och lite smått och gott till mig själv ) och åt lunch tillsammans innan det blev allt för mörkt ute och vi ville så gärna ha en trevlig stund och vem vet när eller ens om det blir en nästa gång? Kom nu inte med era pekpinnar är ni snälla, det var nästan helt tomt i caféet där vi åt och vi satt i princip helt själva i ett rum på säkert 50 kvadrat förutom 2 andra personer som satt på andra sidan rummet.

Till kvällen så passade jag på att laga till lite god mat och äta i lugn och ro till ett avsnitt av Morden i Midsomer. Efter det så tappade jag upp en sista skumbad i det badkaret och bara låg där och lyssnade på musik tills vattnet började kännas lite för kallt. Sen så gjorde jag mig faktisk en kopp varm choklad med grädde ( som jag fyllde på en extra gång när grädden smält bort första gången, vilken vardagslyx! ) och såg ytterligare ett avsnitt av Morden i Midsomer innan det var dags att gå och lägga sig. Det kändes ändå som en bra sista kväll borta.

Vi får se nu hur det blir med någon form av julavslutning med arbetslaget... nåväl för att vi inte är många men just nu känns ingenting bra.

Så nu bor jag hemma på heltid igen och är tillbaka på ruta 1 när det kommer till.. ja.. mitt liv över lag känns det som. Att flytta som det var tal om i början på året men som vi ville avvakta lite med då detta jävla virus gjorde allt så osäkert är det inte tal om nu. Nu står jag helt utan inkomst igen och på så sätt var det väl bra att vi avvaktade med att aktivt kolla på lägenheter för då hade jag stått där nu med en betydligt högre hyra som måste in men ändå, det känns så tråkigt. Detta år är inte någons år... men just nu så känns det lite extra jävligt.

Gillar

Kommentarer

NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Förstår att det känns jobbigt för dig nu, denna pandemi ställer verkligen till det för många på många sätt.. Hoppas allt löser sig för dig, kram <3

nouw.com/notsoquiet
saralinnea
saralinnea,
Usch ja, det är jobbigt för många just nu. Tack så mycket, kramar!
nouw.com/saralinnea