R.I.P Whitney Houston.... vi lever i fel tidsålder!

Vad finns det att säga???

vi lever i fel tidsålder då alla musikikoner bara dör ifrån oss!!!!

whitney Houston, Mikael Jackson...... all bra musik fördvinner och vad lämnas kvar?! jo, Justin beiber och Rebecka black som har så mycket autotune att det egentligen inte borde tillhöra kategorin musik!


Här är en artikel ifrån GP....


Popikonen och skådespelerskan Whitney Houston har avlidit. Hon hittades livlös på ett hotell i Beverly Hills i Kalifornien. Dödsorsaken är inte känd, men i nuläget misstänker polisen inte något brott.

CNN och Los Angeles Times rapporterade om en märklig, tryckt stämning utanför hotellet Beverly Hilton - där stjärnan hittats död. Sörjande fans samlades vid hotellet och brast spontant ut i Whitney Houstons sånger.

Samtidigt höll musikmogulen Clive Davis, Houstons mångårige producent, sin årliga middag för musikbranschens elit på hotellet, inför morgondagens Grammygala. Många av artisterna på väg in till Clive Davis fest uppges ha varit för upprörda för att kunna intervjuas.

Whitney Houston var tidigare gift med artisten Bobby Brown. De har ett barn tillsammans, Bobbi Kristina.

Whitney Houston kämpade tidvis med drogproblem, som inverkade negativt på hälsan och karriären. Men under storhetstiden på 1980- och 1990-talen var hon en av världens mest hyllade sångerskor.

"Popdrottningen" eller bara "rösten", som hon ofta kallades då, har kammat hem fler musikpriser än någon annan kvinnlig sångartist. 170 miljoner sålda album, singlar och videor vittnar om framgångarna, liksom sju raka listettor under 80-talet på den amerikanska Billboardlistan.

Den 48-åriga Houston hittades livlös på hotellet i Beverly Hills, bara något dygn före den 54:e Grammygalan i Los Angeles. Enligt uppgifter till cnn.com var det popstjärnans egen livvakt som fann henne. När poliser och räddningspersonal anlände låg hon på golvet i sitt rum, och återupplivningsförsöken var utan resultat.

-I nuläget finns inga uppenbara tecken på något brottsligt uppsåt, och dödsfallet utreds av polisen i Beverly Hills, berättar polistalesmannen Mark Rosen.

I Will Always Love You, som skrevs av countrydrottningen Dolly Parton, är kanske den sång som förknippas mest med Whitney Houston. Den smäktande popballaden sjöngs in av henne och var även ledmotiv i filmen Bodyguard, där Houston också spelade den kvinnliga huvudrollen mot Kevin Costner.

Houston inspirerades under uppväxten i New Jersey av sångerskor i släkten. Mamman Cissy Houston samt kusinerna Dionne Warwick och Dee Dee Warwick, som avled 2008, hör till förebilderna. Dit räknas också gudmodern Aretha Franklin, legendarisk soul- och R'nB-sångerska.

Sedan nyheten om Whitney Houstons död blev känd exploderade sociala medier av kondoleanser och andra sorgyttringar från berömdheter och fans.

"Mina äldsta minnen av Whitney Houston är nog alla mellanstadiediscon. Dansa tryckare till hennes låtar. I Will Always Love You", skrev en svensk beundrare på Twitter.

/ TTSpektra

Gillar

Kommentarer