Min lördag!

Go'kväll raringar! Det är kanske inte jättekvalitativa bilder i just detta inlägg men det blir väl inte mer äkta än så, haha!

Hoppas att ni haft en fin dag! Jag sitter nu halvt nerbäddad i sängen i badrocken och tittar på Youtubevideor och nu blir det nog inte så mycket mer gjort denna dag/kväll. Min lördag började vid 9 tiden denna morgon och jag var så trött när jag vaknade trots att jag ändå la mig tidigt igår. Jag och mamma var iväg en sväng på förmiddagen och handlade, både till oss och till mormor som inte handlar själv under rådande omständigheter och vi var borta i någon timme, tiden går fort när man har roligt! Vi var dock redan tillbaka runt halv tolv så jag hade lite tid över innan Cozmo skulle gå ut. Så nu har jag börjat att plocka ner mitt höstpynt, betoning på börjat, hahaha! Jag vill så gärna ta upp julpyntet, helst för flera dagar sedan men jag ska hålla ut till första advent, haha! Men jag tänkte att om jag börjar plocka undan mitt höstpynt lite smått nu i två veckor så är det fritt fram att placera ut tomtarna sen, eller hur?

Det blev en vända med Cozmo i tråkvädret och han var inte alls sugen, Cozmo hatar dåligt väder och jag förstår honom! Jag kan inte säga att jag själv är superexalterad över detta ständigt gråtråkiga väder!

Väl tillbaka inomhus och efter en varm kopp te så känns det som att jag spenderat resterande tid i köket idag. Jag har gjort 3 omgångar med biskvibottnar med tillhörande smörkräm under eftermiddagen men mitt i allt detta så blev jag så otroligt trött så jag tog beslutet att jag ska lägga ihop och choklad-doppa dem imorgon för jag hade inte ätit sen frukost och magen kurrade i protest. Så det blev lite lunch... vid 16-tiden och efter det så behövde jag faktiskt en power nap så jag sov en halvtimme och sen var allt bra igen, jag behövde bara ladda batterierna lite!

Nu till kvällen så lyxade vi till det med en riktigt god lördagsmiddag; Lime/chili och örtmarinerad kyckling med ugnrostad sötpotatis, morot, palsternacka och broccoli med en liten touch av honung/citron och basilika vinägrett, ja men ni hör ju vad gott! Efter middagen så har jag mest tagit det lugnt och gosat lite med Cozmo, han är så mysig när han vill, haha!

Ha en fortsatt fin kväll mina vänner! Kramar!

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.91