Min Helg!

Hallå raringar!

Då var det måndag igen, jag är hemma och har alldeles nyss slagit mig ner u soffan efter att ha jobbat under dagen och jag börjar redan tänka i banorna som är middag, jag har ätit otroligt dåligt idag men det är som det är!

Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite från helgen innan man åter igen slukas av vardagen!

Veronica kom över i fredags kväll för att hon skulle följa med mig och resten av familjen på en tur på lördagen. Vi var på en dagsutflykt i till kusten och jag hade iallafall en väldigt trevlig dag! Vi var på bakluckeloppis och det blev några fynd som jag kan visa er sen. Att det ens anordnades detta år gjorde mig så glad och det var faktiskt en hel del fint denna gång, jag blev faktiskt positivt överraskad! Hade jag haft platsen hade både vinglas och vackra tallrikar fått följa med mig hem... Jag behöver ett större vitrinskåp, haha!

Efter lite lunch så blev det glass på torget i den varma solen och trots att det är samma glass där som glasskiosken hemma så är det minst tio gånger godare när man kan höra havet i bakgrunden! Det blev även lite sol på klipporna och sen åkte vi och badade en stund. Vi fick leta lite parkering dock. Vi hade lyckats tajma in det med en tennismatch som spelades på banorna bredvid så det var knökfullt på den redan så lilla parkeringen. Det verkar som att den här lilla staden börjar bli lite av en turistfälla eller om det är jag som överdriver men det var så mycket folk och bilar över hela staden och ja, självklart är det toppen för deras verksamheter men när man haft det här som sitt lilla smultronställe sen man var liten och med familjen som kommer härifrån...Jag räknas ju också som turist då vi inte har kvar vårt boende där men ah, jag vet inte, det känns lite knepigt.

Kvällen avrundades med asiatisk buffé och sen åkte vi hemåt igen, Vi var hemma mellan 21 och 22 och vi gick nästan och lade oss direkt, vi var helt slutkörda av sol, bad och fet mat.

Söndagen innebar sovmorgon. Vi sov helt allvarligt i 12 timmar och vi var inte ens utvilade när alarmet började skråla. Jag var medbjuden till Veronicas mormor för lite födelsedagsfika och vi for iväg bara vi hade vaknat till liv och fått i oss lite frukost. Vi köpte med en tårta på vägen och var där hela eftermiddagen och det var supertrevligt! Jag var hemma till kvällen igen och det stod inte på fören jag helt enkelt gick och lade mig, jag var så trött men ändå sov jag inte alls bra under natten... Så dagen idag har varit tuff från och till. Jag hoppa att det blir bättre inatt och att jag kan få några fler timmar sömn än vad jag jobbat på idag.

Ta hand om er mina vänner så hörs vi snart!

Gillar

Kommentarer