May Wrap up!

Alltså vi är redan inne i juni hörni! Vad hände?
Juni är en av mina favoritmånader under året och det känns så overkligt att vi redan är här, nu har vi ju dock haft en otroligt kall och regnig vår så det kan absolut vara den bidragande faktorn, det känns ju inte som att det är vår ¨på riktigt¨ ännu, haha! Innan vi går vidare med denna, förhoppningsvis, fina månad så tar vi en liten wrap upp av månaden som var och ja, maj har inte varit min mest aktiva månad här inne med er men jag har haft så mycket att göra!

Första maj fick jag ju nämligen egen lägenhet så jag har haft så mycket med flytten att göra under maj månad och jag är ännu inte helt klar, jag har fortfarande inte fått upp några bokhyllor men jag har bestämt att nu under juni så är det månaden som jag fixar det på antingen det ena eller det andra sättet för jag vill inte ha det som det är nu. Lösningen som inneburit 12 flyttkartonger mitt i vardagsrummet ar dränerat min läslust, jag känner mig inte alls motiverad och jag måste verkligen få upp böckerna nu så att jag får den här nöjda wowkänslan som jag får av fint organiserad och välfylld bokhylla! Jag har inte läst en enda bok under hela månaden för jag blir matt av bara tanken att rota runt i de där kartongerna. Så ja, den här månaden så är bokhylla första prioriteringen när det kommer till hemmafixet... det och en lampa till hallen... och till sovrummet samt en liten glödlampa vid fläkten ovanför spisen, hahaha!

Så under de första dagarna av maj så var vi här och målade lite väggar och en vecka efter att jag fått nycklarna så sov jag min första natt i lägenheten, jag kunde ha sovit här tidigare men jag ville verkligen inte sova i det flyttkaoset som då var ett faktum, det hade jag bara blivit ännu mer stressad av.

Livet stannar ju dock inte upp bara för att man väljer att flytta så mitt i allt detta stök så ska ju allt annat kombineras med så jag har jobbat mina pass om dagarna och sen påtat i lägenheten om kvällarna och jag har ju somnat tidigt och sovit så djupt av ren utmattning. Men jag har sovit gott, hahaha!

Det har blivit några trevliga helger med under månaden, Nico har varit över och kikat på lägenheten, Veronica var här en helg och vi hade det supermysigt med mycket god mat i vanlig ordning, lite shopping och sommarens första iskaffe och jösses vad gott det var!

Här i veckan som var så var jag, som jag nämnt i tidigare inlägg, kattvakt och det gick superbra. Det var även en vecka då jag hade lite smått och gott för mig, vårens första riktigt varma dagar lockade till kvällspromenader och sista helgen nu under maj så var familjen ute och åt lite tillsammans för att fira en födelsedag, mycket trevligt!

Nu till kvällen så har jag precis diskat undan och fått upp mat i burkar. Jag har stått och gjort mat för resten av veckan så att det bara är att värma, så skönt! Lite senare så blir det en dusch och sen sängen tror jag, jag är rätt trött idag så det känns som att det blir en tidig kväll.

Ta hand om er mina vänner så hörs vi snart igen, kramar!

Gillar

Kommentarer