Måndag och ny vecka!

Hallå mina vänner! Det är måndag, veckan är i full gång och jag har inte gjort någonting ännu av den här dagen och det känns lite sisådär. Jag har inget emot en lite slappare dag men jag har helt enkelt inte orkat någonting och då är det inte alls samma känsla.

Jag sov något så fruktansvärt dåligt natten till idag, endast någon ynka timme kanske och jag har mått sen därefter så förutom Cozmos promenader ( för de måste han ha) , så har jag inte lämnat sängen på hela dagen, jag känner mig så sunkig just nu men jag ska hoppa in i duschen här alldeles strax och då blir det mycket bättre!

Det blev inte ens ljust idag, hur trist är inte det? Det har varit så gråmulet att solen inte lyckats pressa sig igenom molnen så vid 12 tiden så var det fortfarande mörkt ute. Inte becksvart såklart men ni förstår vad jag menar och det är över en hel månad kvar till vintersolståndet, sen nu när allt är ¨som det är ¨så känns nog november ännu dystrare än vanligt. Just nu så känner jag att snön gärna kan få komma, då blir det automatiskt lite ljusare ute och julkänslorna är ett faktum! Jag tror att vi alla behöver lite julkänslor för tillfället trots att vi inte vet hur julen kommer att bli detta år.

Så vad har jag gjort idag? Ja, inte har jag då dammsugit eller dammat som jag hade tänkt att jag skulle ägna denna lediga måndag åt, utan det har mer blivit Youtube och internetshopping, haha! Vi tar nya tag i den där städningen imorgon, då ska jag byta sängkläder så då ska jag väl kunna passa på att damma och dammsuga medan jag ändå är varm i kläderna så att säga, haha!

Hoppas att ni haft en bra start på veckan allesammans! Ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Ja det är en tuff november i år, längtar också till lite snö!

nouw.com/notsoquiet
saralinnea
saralinnea,
Ja, det är det verkligen!
nouw.com/saralinnea
IP: 173.231.62.84