Lördag - Krossad i tusen bitar

Hallå allesammans!

Det känns som att jag verkligen varit i varenda affär inom radien på 2 mil idag! Vid åtta var jag uppe denna morgon och hade gott om tid innan vi åkte över till mormor för lite frukost. Det är lite roligt hur man vänjer sig med saker. Nu när jag fått ett nytt jobb så har det gått 2 lördagar utan att vi löst melodikrysset tillsammans och jag har saknat det! Det är så mysigt med den där timmen tillsammans under förmiddagen.

Efter krysset så har vi varit överallt och handlat! Det blev både Hemköp, Willys och Lidl. Pickaboo, ÖoB, Rusta och Dollar Store och jag fick med mig lite smått och gått hem, bland annat en glaskula med en suckulent i plast, en skifferbricka, en jättefin pastaburk, några böcker, schampo/balsam och lite smågodis. Tror ni inte att jag tappade en glaskula med en suckulent inne på Dollar Store och den gick i tusen bitar?! Det var så pinsamt! Personalen var som tur jättetrevlig och de kom med en sop och sa bara att jag kunde gå och ta en ny. Jag är nu alltid helt beredd på att betala om jag har sönder något i en butik men än så länge har det inte skett. Sen kanske det hade varit en annan sak om det varit en dyrare produkt men ändå, det är ju en sådan knivig situation tycker jag.

Efter allt detta så åkte vi och plockade jordgubbar och en stund senare så var vi hemma igen med 4 kg färska jordgubbar, så gott! 😊 Nu efter lite mat så har klockan verkligen farit iväg och det känns som att den här dagen nästan är över snart men än är det några timmar kvar av denna fina lördag.

Kyssar <3

Gillar

Kommentarer