Lite från idag

Halloj!! nä, det där lät dumt men jag bryr mig inte för att trots att det från och till har varit en jävla bajsdag så är jag så otroligt glad just nu

hoppas att jag får fortsätta vara det resten av dagen. Men vi kan ju gå igenom dagen lite snabbt och tro mig, det kommer gå fort, vi har ju inte så många lektioner på måndagar. Men idag när jag kom till skolan verkade det så dystert liksom, det var så många som bara verkade arga, ledsna eller sura.. och de som var glada var nästan för glada
jag är ju väldigt glad just nu men jag är lagomt jätteglad och de andra var liksom sådär äckligt glada så man bara vill därifrån.

Vi satt vid datorn de första två lektionerna och skriver på Levnadsberättelserna.. hann skriva fyra sidor och ska fortsätta imorgon och sen blir det att skriva det sista hemma.. är långt ifrån klar med jag vill få det gjort så fort som möjligt så jag kan göra annat.

På svenskan kollade vi lite på medeltida literatur.. och det var ungefär lika intressant som det låter.

Lunchen blev två mackor och tre tuggor av äcklet som kallas för ¨tacogratäng¨. Ursäkta men strimlad, halvrå potatis med nästan intill smaklös köttfärs är inte tacogratäng.. plus att idag vet jag inte vad det var men det var så fruktansvärt vidrigt! det smakade ju surt och beskt samtidigt

Jag har nog blivit för van med hemlagad mat under lovet..

Sen under sista lektionen fick vi skriva två utvärderingar oh jag har nog aldrig i hela mitt liv gett så mycket konstruktiv kritik..

Vi fick sluta när vi skrivit klart utvärderingarna så jag, Sandra och Mollie gick till donken och åt lunch, varken jag eller Sandra hade ju ätit bra och då var en dricka och en vanlig cheeseburgare gott, så det blev lunch vid halv tre för 31 kr.

Jag följde Sandra till bussen sen också och det var skönt att bara prata trots att det var svinkallt ute. Tur att man hade fingervantar i väskan. De var skönt att ha dem när man gick hem igen.


Stay tuned

Gillar

Kommentarer