känns som om man bryter ihop över typ allt......

varför händer detta mig!?!?!?!?! bussen, skolan, grymt irriterande personer som bara ger en huvudvärk, kan inte allt bara stanna upp så man kan fixa en sak åt gången?!

jag retar upp mig på både stora och små saker, en liten sak är ju bussen som ledde till att jag fick strunta mirtt plektruminköp och att typ alla mina kläder går sönder för tillfället....

mina skor gick sönder i söndags då dragkedjan lossnade ifrån skorna, nu har mina favoritbyxor gått sönder efter att jag använt dem så mycket och nött ner tyget så att det tillslut blev så tunt att det räckte med att peta på tyget och det sprack så nu har man, inte en utan TVÅ REVOR på benet. det är inte särskilt fint.... olika personer, som för övrigt är så jobbiga att de kommer ge mig gråa hår innan jag är 20 ) klagar på mig och på hur jag gör saker fast jag inte har gjort något fel men vad mig befarar ken de helt enkelt dra åt helvete! jag sköter mitt eget liv och jag tar konsekvenserna av mina ageranden, sluta säga att allt jag gör är fel!!!

Gillar

Kommentarer