Jakten på den perfekta presenten!

Hallå mina vänner! Hoppas att det är bra med er!

Jag har precis duschat och sitter nu i badrock i sängen med en återfuktande ansiktsmask och en kopp med rykande hett choklad-te. Jag har tänt några värmeljus och pluggat i ljusslingorna i bokhyllorna och tänker nu se på true scary stories under resten av kvällen. Torsdagen har börjat gå emot sitt slut och jag vet inte riktigt vad som hände med den här dagen, det är som att efter kl 15 så tog tiden ett jättesteg och nu är vi här.

Min dag började med sovmorgon, som vanligt under de dagar som jag inte jobbar, och jag sov ändatill 10 trots att jag gick och lade mig i hyfsad tid igår, eller ja, jag lade mig hyfsat tidigt men jag somnade inte fören emot 0.30 kanske. Jag och Cozmo tog som vanligt en promenad innan min frukost och vi var iallafall ute i ca 30 minuter, det blev inte en jättelång promenad kanske men han gjorde sitt och sen gick vi hem igen så jag kunde få mitt förmiddagskaffe.

Emot 13 tiden så åkte jag in en vända till centrum då jag hade lite småärenden att ta hand om. Först blev det ett stopp vid bokhandeln där jag köpte en fars dag present till pappa. Min pappa läser inte min blogg så jag kan lika gärna säga att det blev ett presentkort från mig och min bror, jag hoppas att han blir glad, en gratis bok eller två är ju alltid trevligt, haha! Efter det så blev det en sväng in till pickaboo för jag ville även köpa en burk med lakritspraliner. Ni vet de runda lakritskulorna som är doppade i olika sorters choklad i olika smaker och ofta färgade i guld, silver eller bara doppade i kakao? Det har nämligen funnits sådana på lite mindre burkar på pickaboo förut och jag har kollat på dem så många gånger men nu när jag faktiskt ville köpa en burk så fanns det ingenting! Jag själv avskyr lakrits men pappa gillar det av någon anledning, förstår inte riktigt det för själv så har jag nästintill kräkts när jag smakat lakrits... men det fanns iallafall inga lakritspraliner över huvud taget, så typiskt.

Så i ett desperat sista försök i att få tag på de där äckliga men fina lakritskulorna så stannade jag till på Dollar Store innan jag åkte hem men de hade dem inte heller. Är detta bara ett julgodis som jag sett? Jag har iallafall hittat lakritskulor/praliner nu som jag kan beställa hem men det blir såklart inte till helgen men pappa skulle säkert uppskatta det som en julklapp, hahaha! Det blev lite ¨jakten på de försvunna pralinerna¨ .

Ett sista topp innan jag var hemma igen ( allt detta på endast en timme kan tilläggas, här är man effektiv ) och det var bara ett kort stopp för att hämta ut ett paket som jag beställt. Jag ska dock returnera det imorgon för jag var inte nöjd med varorna, jag hade beställt några tallrikar men de var inte alls lika fina i verkligheten som de var på bilden, så besviken! Så, ja, jag ska returnera dem imorgon för jag vill inte ha dem ståendes sen över helgen.

Väl hemma så blev det ytterligare en promenad med Cozmo och sen vet jag inte riktigt vart tiden tog vägen. Nu är vi här, klockan är närmare 21 och jag mår bättre idag än igår, det har varit lite dystert i några dagar men idag har det känts bättre vilket såklart är jätteskönt, man går ju inte frivilligt runt och mår dåligt?

Imorgon är det fredag! Jag har ju varit ledig hela veckan så jag är så sjukt dagvill, jag har faktiskt gått runt större delen idag och trott att det varit fredag, nu har jag varit ledig lite för länge, haha! Men nästa vecka har jag lite jobb inbokat, jag är glad för det lilla jag kan få och under nästa vecka så ska jag även skicka in en förfrågan för att få ut en kopia av mitt belastningsregister så att jag kan sättas in som vikarie inom kommunen. Jag skulle även behöva ringa ett samtal eller två till komvux då jag har funderingar på att börja plugga igen nästa år, speciellt om detta med Covid-19 ska hålla i sig under 2021 med... Och jag har en så otrolig telefonskräck... Så det är otroligt jobbigt och ångestladdat att ringa viktiga samtal men just nu är det det enda alternativet då man inte får komma på drop in längre ( eller besöka syon där över lag om jag förstått det rätt? ) på grund av corona så att ringa till dem verkar just nu vara det enda alternativet. Framtiden känns så äckligt oviss och jag hatar det från djupet av mitt hjärta.

Nu blev det en mindre novell till inlägg, kramar till er som ändå läste allt.

Ta hand om er raringar!


Gillar

Kommentarer

NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Härligt att idag känts bättre!

nouw.com/notsoquiet
saralinnea
saralinnea,
Ja! Verkligen! 😊
nouw.com/saralinnea