Hemma igen!

Hallå allesammans! Och snart godnatt för jag sover nästan halvsittandes i soffan, jag är blev så trött nu efter en dusch och ¨middag¨ , om man nu kan kalla en skål med yoghurt för middag med jag hade verkligen noll energi när jag kom hem här under kvällen så att ställa sig vid spisen var inte ens ett alternativ.

Jag nämnde i mitt tidigare inlägg att vi skulle ut på lite utflykt och det blev det också! Det var så otroligt blåsigt idag så att ligga och sola och bada var inte helt optimalt, våra badkläder var till och med bortblåsta ett tag, haha! Iallafall så åkte vi till ett gårdskafé inte långt från stugan och vi som trodde att det skulle vara mindre folk där än om vi åkte in till stan... tji fick vi! De var så mycket folk och allt fler bilar rullade in efter oss, vi hade tur som skulle möta vårt sällskap där som hade kommit dit lite tidigare än oss och hade kunnat ta ett bord för sen var det väntan på bord och jag har ingen aning om hur länge de fick vänta. All eloge till personalen där, jag vet hur stressigt det kan bli i sådana situationer och det är otroligt tufft när det blir så mycket och man vill ju alltid göra sitt allra bästa för gästerna.

Vi hade pratat lite om hur vida vi skulle äta en ordentlig lunch eller inte när vi var där men vi bestämde oss att en fika blev bättre och att vi istället skulle äta lite rester från gårdagen när vi kom hem till stugan igen.

Jag tackade för mig och kramade hejdå rätt så precis vid 16 för då kände jag att jag var klar för att åka hem, jag har verkligen haft en superfin helg och är jätteglad att jag fick komma med Nico och Martin till stugan under helgen. Bilfärden hem var en större utmaning än dit ska ni veta. Det var ju bilköer från helvetet när jag väl kom ut på stora vägen så det tog mig 45 minuter längre att att mig hem, så 3 timmar från att jag startade bilen svängde jag in på min parkering och jag var helt slut. Jag var så mentalt trött av att köra i den där kön, gas, broms, gas, broms... och idioter som åker förbi i omkörningsfilen fastän det är stopp, jag tycker att det är så fult gjort! Och det var varmt och jag hade tappat min vattenflaska ner under passagerarsätet... jag blev åksjuk ( förmodligen av att jag inte kunde nå vattenflaskan och var så törstig ) så jag blev otroligt illamående och fick ta ner fönstren så att det skulle blåsa igenom bilen... Usch, usch, usch!

Jag darrade på handen när jag väl kom in i lägenheten och ställde mig i princip direkt i en kalldusch för att bli av med illamåendet och så blev det en skål yoghurt med lite vattenmelon plus 3 stora glas vatten.

Nu tror jag faktiskt att jag ska ta och sova. Jag är helt utmattad och jobbet väntar imorgon bitti.

Ta hand om er raringar så hörs vi!

Gillar