Happy Valentine's!

Godmorgon allesammans och glad alla hjärtans dag!

Hoppas att ni hittills haft en mysig morgon! Själv sov jag till 9.15 och blev lite chockad över att jag sov så länge med tanke på att jag lade mig så pass tidigt igår. Jag sov alltså närmare 11 timmar men jag nämnde i gårdagens inlägg att jag hade varit hemskt trött under dagen så det var väl kroppen som behövde någon timme extra. Idag känns det mycket bättre och jag tror säkert att jag kan få lite mera gjort än vad det blev igår, det vill säga ingenting, hehe...

Hittills så har jag hunnit med frukost och jag har gått ner med tvätten som egentligen stått alldeles för länge. Om ca en timme är det dags att gå en sväng med Cozmo och innan dess så vill jag plantera om några växter, de är i desperat behov av lite ny jord. Jag funderar även på om jag ska beställa hem en växtlampa... min avokadoplanta har haft det tufft under vintern när det varit så mörkt och jag har märkt att den inte klarar av att stå i fönstren för det är för kallt, det är verkligen en ont cirkel för den behöver ljuset! Jag har provat att ställa den vid en spotlight men jag vet inte om det är likvärdigt en ¨riktig¨ växtlampa som tydligen ska ge både rött och blått ljus som då ska gynna fotosyntesen, ge klorofyllet en boozt och så vidare... det känns inte riktigt som att min simpla bordslampa duger till det, haha!

Min söndag och Alla hjärtans dag ligger sen öppen, jag ska dricka eftermiddagskaffe med Nico en sväng i eftermiddag över facetime, hon skulle bara köpa garn först och det kan ta några timmar, haha... och så blir det fika med mamma och pappa. Mamma har provat att baka semmelrutor och om de blir goda så delar jag med mig av receptet här till er förmodligen redan imorgon då fettisdagen är nu på tisdag, hahaha!

Till kvällen kanske det blir en liten spa-stund med ansiktsmask eller något liknande, jag får ha mig en liten ¨jag dag¨, singel som man är, hahaha!

Ta hand om er raringar! Kramar!

Gillar

Kommentarer