Fredag!

Då var det fredag igen mina vänner! Har ni några planer för helgen?

Jag hoppas att det är bra med er!, jag har inte varit inne nu under ett par dagar men ja, för det första så krånglade mitt internet något så fruktansvärt i både i tisdags och i onsdags och det var inte bara portalen utan det var problem med mitt nätverk, ingenting fungerade för mig, jag han publicera receptet på toscakladdkakan iallafall innan det krånglade som värst.

Senare under eftermiddagen i tisdags så åkte jag ner till Sala, jag hade några jobbärenden att göra innan dagen var slut och sen ladda för servering under onsdagen. Jag har nämnt det förut men jag har några nya läsare här ( så himla roligt att ni vill läsa det jag skriver, jag uppskattar det supermycket! ) men jag hyr boende genom en kollega när jag jobbar så att jag inte ska behöva pendla så mycket så när jag jobbar så är jag inte hemma med familjen utan har mer mitt eget boende och det är faktiskt riktigt skönt. Jag har ännu inte flyttat hemifrån då min ekonomi inte tillåter det plus att jag aldrig haft en fast tjänst som de flesta kommunala bostadsköer kräver. Eller ja, klart att du får stå i bostadskö men du kan inte söka aktuella lägenheter utan att ha en fasttjänst och ett anställningsintyg på detta som sträcker sig minst 6månader framåt efter att du laddat upp det. Tanken var att jag skulle flytta hemifrån detta år... men sen slog Corona till, min första fasta tjänst sades upp och nu är jag tillbaka på ruta 1. Men jag försöker spara så gott jag kan och just nu ligger siktet på antingen privata hyresvärdar eller rent utav en bostadsrätt... Men jag måste få en stabil ekonomi först... Nu spårade det lite men det jag skulle säga är att jag ¨bor själv på deltid¨ haha! Så att ni har ett hum om hur mitt levnadsmönster ser ut när jag jobbar, haha!

Igår så jobbade jag hela dagen och det gick bra, det är alltid den vanliga förvirringen och måttliga paniken när man kommer till ett nytt ställe... nya lokaler och framför allt nya kök så man går ju och rycker i de där skåpluckorna och lådorna hela tiden för man har ingen aning om vart någonting är över huvud taget. Timmarna flöt på vid 16.30 var jg klar och jag hade så ont när jag väl kom hem för jag hade åkt ifrån mina stödstrumpor, jag som precis köpt nya! Jag blir lite trött på mig själv för jag vet hur ont jag får av att stå och gå under en längre servering, speciellt när det närmar sig 8-10 timmar. Så igår kväll blev det ett riktigt varmt bad innan jag gick och la mig och det var så skönt! Det finns väl inget som är lika effektivt emot smärta så som ett varmt bad! Till middag så gjorde jag i ordning lite lax och potatis, kokta morötter och lite apelsinsås, så fruktansvärt gott, mums! Sen sov jag vid halv tio igår kväll, jag var så trött och då var det inte tala om att kika in här och skriva ett inlägg.

Denna morgon vaknade jag vid 8 och låg kvar i sängen en stund innan magen kurrade i ett allt mer högljutt uppror sen blev det frukost strax innan 10. Efter frukost så packade jag ihop mina väskor samt tog ut alla sopor som skulle slängas, alltså plast, metall, karting och liknande som skulle till returen sen tog jag en sväng ut i skogen som ligger i närheten och gick runt en timme och fotograferade en del. Bilderna kommer säkert upp här om någon dag, kanske redan imorgon, haha! Ett litet mellanmål på det och efter det åkte jag hem till mamma och pappa igen där Cozmo väntade så glatt på mig. Nu var han inte alls sugen men jag passade på att ta en promenad med honom medan jag ändå var påklädd, nu hade mamma varit ute med honom bara två timmar tidigare men hellre en promenad för mycket en för lite!

Nu under eftermiddagen så har jag inte gjort så mycket utöver att packa upp väskorna och kikat lite på datorn men jag har bara varit hemma i ca 3 timmar med Cozmos promenad inräknad, haha! Till kvällen så funderar jag på om jag ska göra ¨fuskpizza¨på tortillabröd, det är ju ändå fredag!

Ta hand om er raringar så hörs vi snart!

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2929::2