Första December!

Hallå raringar!

Hoppas att ni haft en fin lördag! Min har varit helt okej, vi har varit och julklappshandlat idag men det slutade mest med att jag köpte saker till mig själv.Nej, men jag har endast min bror kvar på min julklappslista och när jag inte hittade något idag så blev det gardiner och julkalendrar istället. 😊 Så om årets julkalender inte är för mig så kan jag se några äldre favoriter istället, haha! 😉

Vi har med andra ord varit borta i stort sett hela dagen och jag är så trött. Nu på kvällen har jag ÄNTLIGEN blivit ¨ klar ¨ med julpyntet hemma, så klar som jag kan bli iallafall; stjärnan står i fönstret, den nya gardinen är struken och uppsatt, tomtarna är på plats ( tills att jag flyttar dem igen ) och jag satte ihop en julbukett igår som står på en av mina hyllor. Jag hoppas att jag blir nöjd med detta nu! We are ready for Christmas!

Nu börjar kvällen gå emot sitt slut, jag ska jobba imorgon och ögonlocken är sjukt tunga efter en lång dag med att trängas med andra människor under julhandlingen, och detta är bara förta helgen i december. Helgen innan jul och veckan innan julafton kommer att vara kaos!

Kyssar mina vänner! Godnatt! ❤

Gillar