En lista!

Pizza eller hamburgare? Pizza. Jag tycker dock att hamburgare alltid ser så himla gott ut men blir oftast besviken på att det inte smakar så mycket eller är torrt så mitt svar är definitivt pizza.

Favoritprogram på TV? Räknas det om det är på Netflix eller måste det ha sänts på tv? Om det måste ha gått på tv så säger jag Ullared men jag tittar mest på serier på Netflix, jag är så taggad på Stranger Things nu när 3.e säsongen har kommit, jag började titta på det igår och kommer nog att sitta hela kvällen idag och se resten, haha!

Midsommar eller julafton? Midsommar tror jag... eller ja, jag vet faktiskt inte riktigt, jag älskar båda högtiderna men av olika anledningar. På midsommar är det oftast varmt och alla är på ett sådant glatt humör. Sen så är jag så förtjust i alla blomsterkransar och att man kan åka och bada, sitta ute och så vidare. Julen är också mysig med julmusik, snö och gemenskapen som bara hör julen till men samtidigt så är det så himla mycket stress och mer krav runt julen med julklappar, att man ska hinna träffa släkten och annat... så jag tror faktiskt att midsommar är högtiden för mig!

Chips eller popcorn? Chips, jag hatar popcorn, bara lukten gör mig spyfärdig.

Kjol eller klänning? Klänning! Jag har nästan en hel garderob med bara klänningar, haha!

Mascara eller läppglans? Mascara. Sen bör man nog definiera ¨ läppglans¨ för det har jag säkert inte använt sen jag gick i 5an och skulle på mellanstadiedisco. Läppcerat använder jag dock nästan dagligen.

Favoritpodcast? Jag lyssnar inte på podcasts alls.

Frukost eller middag? Beror på; Vardagar är det nog middag för jag äter sällan frukost när jag jobbar och om helgerna så är det lätt frukost för då kan jag sova ut först och sen äta brunch, haha!

Kaffe eller te? Jag tycker om båda men jag måste ändå säga kaffe.

Vad spenderar du mest pengar på? Mat och böcker.

Vad är du sämst på? Jag är tyvärr väldigt dålig på att ge mig själv beröm, jag är fruktansvärt självkritisk.

Laga mat eller bli serverad mat? Laga mat och helst mycket mat så att jag har rester i några dagar haha! Sen är det ju trevligt att någon gång då och då gå ut och äta och få maten serverad. Det kan man få unna sig!

Favoriträtt? Pasta med pesto, fritera kyckling och lasagne.

USA eller England? Jag har varken besökt USA eller England men det som lockar mig mest är England. Jag kan ärligt säga att USA inte alls lockar mig över huvud taget.

Drömresmål? Jag är väldigt turistig av mig så jag vill såklart besöka många utav Europas stora städer; London, Paris, Rom, Venedig, Amsterdam..... Och sen Kroatien!

Mest minnesfulla resa? Det måste nog vara då jag åkte till Rhodos med min familj 2015, det var senaste gången jag var utomlands så det är klart att jag minns mest därifrån, haha!

Mössa eller hatt? Ingen av dem, jag använder helst öronmuffar för jag blir jättevarm om huvudet.

Drinkar eller shots? Drinkar! Det finns så många goda, fruktiga drinkar där ute som man kan sitta om småsippa på i solen, det är härligt!

Godaste kalla drycken? Iskaffe med karamell, riktigt kall flädersaft och iste med persikosmak, mums!

Gillar

Kommentarer